State of the Region 2024 gaat niet door

State of the Region, dé jaarlijkse netwerkdag voor beslissers en veranderaars in de Metropool Amsterdam, stond op 8 juli 2024 in de agenda van velen. Maar: de plannen zijn gewijzigd en dit event gaat niet door.

Als regio willen we belangrijke oplossingen realiseren voor een toekomstbestendige metropool. Ook wordt de veelzijdigheid van het netwerk steeds groter en diverser. Dat vraagt om vernieuwing van onze aanpak, zodat een groot netwerkmoment optimaal bijdraagt aan de stappen die we met elkaar willen zetten. En we de nodige beweging in gang zetten met veel mensen en organisaties. Waarbij alle genodigden voldoende waarde kunnen ophalen én brengen.

Bekijk het nieuws en eventverslagen van State of the Region.

Toekomst van de regio

State of the Region hebben we zes keer met veel plezier georganiseerd, samen met de Metropoolregio Amsterdam, gemeente Amsterdam, amsterdam&partners en ROM InWest. Onze bezoekers beoordeelden het event met hoge cijfers. Hier spraken we samen over de toekomst van onze regio. En wat er nodig is van het netwerk om daar te komen.

Vol trots lieten we de initiatieven zien waarmee we impact maken. Burgemeester Femke Halsema sprak er haar State of the Region uit. Ook presenteerden we de Economische Verkenningen en deelden het podium met vele inspirerende sprekers op mooie locaties in de Metropool Amsterdam. State of the Region werd dan ook een begrip in de regio.

Hoor het nieuws als eerste

Nu zijn we bezig met voorbereidingen voor een nieuwe, regionale co-productie. Volg Amsterdam Economic Board via LinkedIn om hierover als eerste te horen. En schrijf je in voor onze Board Update nieuwsbrief voor meer nieuws en events in de Metropool Amsterdam.

16 mei 2024

Meer weten over

Neem contact op

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten