Medical Data + Pizza Meetups

Kunstmatige intelligentie, machine learning en big data zijn momenteel erg populair. Binnen de patiëntenzorg worden dagelijks enorme hoeveelheden data gegenereerd en opgeslagen. Voordat data-applicaties daadwerkelijk aan het bed van de patiënt beschikbaar komen, zijn er nog stappen te nemen.

Dit komt deels door de grote technische, juridische, organisatorische en administratieve uitdagingen die de verwerking van medische data met zich meebrengt. Soms begrijpen medische professionals en data scientists elkaar onvoldoende of ze kennen elkaar zelfs helemaal niet. Ons Right Data Right Now consortium wil dat veranderen!

Bij de Medical Data + Pizza meetups bespreken we alles over medische datawetenschap, zoals ​​interessante projecten, papers en de laatste ontwikkelingen. Hier ontmoeten artsen en datawetenschappers elkaar. Het is een geweldige kans om te leren, om gelijkgestemde zorgprofessionals, onderzoekers en datawetenschappers te ontmoeten, feedback te krijgen op je eigen projecten en plezier te hebben.

Benieuwd naar de Medical Data + Pizza meetups? Bekijk onze nieuwsberichten en event-verslagen.

Lees verder onder de video.

Sluit je aan bij de Amsterdam Medical Data Science community van het Right Data Right Now consortium en kom naar de Medical Data + Pizza meetups.

Neem contact op

 • Gerty Holla | Amsterdam Economic Board

  Gerty Holla

  Lead Gezondheid

  Amsterdam Economic Board

 • Yvonne Roos | Amsterdam Economic Board

  Yvonne Roos

  Communicatie Strategie & Stakeholders Smart Health Amsterdam

  Amsterdam Economic Board

Delen