Privacy Statement

De Amsterdam Economic Board werkt samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden aan een groene, slimme en gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam.

Voor onze dienstverlening, zoals op deze website, zijn wij afhankelijk van het verzamelen van enkele persoonsgegevens. Hierbij zijn wij altijd trouw aan het beschermen van je privacy, én naleving van de AVG (Algemene Verordening Gegevens bescherming).

Algemene gegevens

De Amsterdam Economic Board houdt van alle bezoekers aan de website algemene gegevens bij via Google Analytics en Matomo, zoals over de meest opgevraagde pagina’s van de website of onze diensten. Het doel daarvan is het optimaliseren van onze website – en daarmee onze dienstverlening. Voor deze cijfermatige gegevens en totalen is jouw identiteit als bezoeker voor ons niet van belang. We bewaren deze gegevens niet langer dan nodig is, voor maximaal twee jaar.

Persoonlijke gegevens

Door je aan te melden voor een event of nieuwsbrief van de Amsterdam Economic Board geef je toestemming om je gegevens te registreren in een database. Dit doen wij samen met derden: Zoho CRM, MailChimp en Eventbrite. Je gegevens worden gebruikt voor de normale bedrijfsdoeleinden van de Amsterdam Economic Board. We houden je op de hoogte over onze activiteiten, zodat je kunt aansluiten bij onze initiatieven en programma’s. Alle gevraagde gegevens gebruiken we om je gerichte informatie te kunnen sturen. Onze mails zijn – conform de Telecommunicatiewet – voorzien van een opt-out. Met deze link kun je je per e-mail uitschrijven voor berichten. De Amsterdam Economic Board verkoopt jouw persoonlijke gegevens niet aan derden.

Sollicitaties

Wanneer je reageert op een sollicitatie, gebruiken we je persoonsgegevens alleen om contact op te nemen per telefoon en e-mail. We bewaren je gegevens niet langer dan vier weken. Als je toestemming geeft om je gegevens langer te bewaren – bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip mogelijk een passende functie beschikbaar komt – dan hanteren we een bewaartermijn van maximaal een jaar na beëindiging van het sollicitatieproces.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op jouw computer. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen en zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Bij het bezoeken van de website van de Amsterdam Economic Board word je gevraagd of je cookies wilt inschakelen. Klik op ‘Alle cookies toestaan’ of maak een selectie uit de vinkjes bij het type cookies dat je wilt inschakelen. Ga naar ‘Details tonen’ om meer informatie te lezen.

Wil je je cookies aanpassen? Klik dan helemaal onderaan de pagina op ‘Cookies wijzigen’.

Gegevens wijzigen en verwijderen

Je kunt op elk gewenst moment besluiten je persoonsgegevens bij de Amsterdam Economic Board in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Ook heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door de Amsterdam Economic Board. Bovendien heb je recht op gegevensoverdraagbaarheid. Je kunt bij ons een verzoek indienen om jouw persoonsgegevens waarover wij beschikken in een computerbestand te sturen naar jou of naar een andere, door jou genoemde organisatie.

Je verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, overdracht van je persoonsgegevens, je verzoek tot intrekking van je toestemming of je bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens kun je sturen naar gdpr@amecboard.com.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek.

Klachtenregeling

De Amsterdam Economic Board neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb je de indruk dat je gegevens niet goed zijn beveiligd of dat er aanwijzingen zijn van misbruik? Neem dan contact op met Andrea Joosse.

Heb je een klacht over de manier waarop wij omgaan met je persoonsgegevens? En kom je er samen met ons niet uit? Je hebt de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via deze link.