Oproep aan alle data scientists!

Nu kunstmatige intelligentie (AI) wordt toegepast in klinische omgevingen, zullen de investeringen de komende vijf jaar waarschijnlijk vertienvoudigen. Dat alles biedt prachtige kansen voor datawetenschappers voor een loopbaan in de medische sector.

Zoals gebruikelijk start de 13e Medical Data plus Pizza Meetup met een onderzoeksvraag naar de verdeling tussen artsen en datawetenschappers in het publiek. Deze is meestal vrij gelijkmatig. Maar deze keer overtreffen het aantal aanwezige crunchers overduidelijk de medische professionals.

Sprekers zijn Luca Roggeveen,PhD student bij Amsterdam UMC’s intensive care unit, en Zoltán Szlávik, AI Research Director bij myTomorrows.

Lees hier het volledige Engelse verslag.

Medical Data plus Pizza Meetup

De bijeenkomst van de Amsterdam Medical Data plus Pizza meetup heeft als doel de kloof te overbruggen tussen medisch specialisten en datawetenschappers. Iedereen wordt samengebracht in een informele setting met korte presentaties over het laatste nieuws en innovaties in de medische datawetenschap. Na afloop, worden er nieuwe contacten gelegd en ontstaan er onder het genot van een pizza zelfs nieuwe samenwerkingen.

Meer weten? kijk op  Amsterdam Medical Data Science

Over Amsterdam Medical Data Science

De bijeenkomsten van de Amsterdam Medical Data Science Group worden gesteund door Right Data Right Now, een consortium van Amsterdam UMC, OLVG, Vrije Universiteit, Pacmed en de Amsterdam Economic Board.

Voor meer artikelen van onze Medical Data plus Pizza Meet-ups, klik hier.

 

Tekst: Edenfrost; Steve Korver

18 oktober 2019

Meer weten over

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten