Medical Data + Pizza #21 – Kauwen op data science

De nieuwste editie van Medical Data + Pizza bevatte twee technische presentaties over het brengen van geavanceerde AI naar het bed. Of het nu ging over het beter volgen van de veranderingen in een kankerorgaan tijdens de behandeling, of het verbeteren van de opname op de intensive care tijdens COVID-19-pieken, de aanwezige datawetenschappers hadden echt iets om hun tanden in te zetten.

Op 15 november 2022 vond de 21e editie van de ‘Everything medical data science. En pizza’ in het Amsterdam UMC, die wordt georganiseerd door het Amsterdam Medical Data Science (AMDS) netwerk. Bij wijze van inleiding waarschuwde moderator Tariq Dam de aanwezigen dat er wat taaie datawetenschap op het menu stond. Een mooi contrast met de vorige editie, die zich meer richtte op de grotere maatschappelijke kwesties rond AI, zoals vooroordelen.

Lees het complete, Engelstalige verslag over Medical Data + Pizza #21.

Bekijk ook de verslagen van eerdere Medical Data + Pizza Meet-ups.

De Amsterdam Medical Data Science Group bijeenkomsten worden ondersteund door The Right Data Right Now consortium, dat bestaat uit Amsterdam UMC, OLVG, Vrije Universiteit, Pacmed, Amsterdam Economic Board en Smart Health Amsterdam.

21 november 2022

Meer weten over

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten