Tomas | Talent Ontwikkeling Match & Select

 • Talent voor de Toekomst
 • Wat is Tomas?

  Tomas geeft eenvoudig overzicht en toegang tot alle talentinitiatieven in de Metropoolregio Amsterdam. Van Haarlem tot Hilversum en van Uitgeest tot Uithoorn. Tomas staat voor Talent Ontwikkeling, Match & Select. Daarmee koppelen we vraag en aanbod van alle mogelijkheden voor omscholing, bijscholing en talentontwikkeling. We bieden een professioneel matchingplatform om samen te werken aan een leven lang ontwikkelen. Met de slimme interactive mapping tool kun je nu heel gericht zoeken met alle voor jou relevante filters.

  Voor wie is Tomas?

  Tomas is hét instrument voor bedrijfsleven, onderwijs en overheden om samenwerkingspartners voor talentontwikkeling te zoeken. Denk aan HR-directeuren, HR-managers, directeuren diversiteit en inclusie en andere sleutelfiguren uit het bedrijfsleven die verantwoordelijk zijn voor strategische talentontwikkeling. En natuurlijk aan scholen, opleiders, bedrijven, PPS-en en overheden. Allemaal vinden ze bij Tomas een matchingplatform om hun uitdagingen gezamenlijk aan te pakken.

  Waarom Tomas?

  De mismatch op de arbeidsmarkt, door een kwalitatief en kwantitatief tekort aan de juiste talenten, is een groeiend probleem in onze regio. Tomas zorgt voor een structurele oplossing met een matching platform voor talentontwikkeling. Vraag en aanbod worden hier overzichtelijk en inzichtelijk bij elkaar gebracht, met alle mogelijkheden voor omscholing en bijscholing in de Metropoolregio Amsterdam. Hierdoor komen de juiste mensen met de juiste skills op de juiste plek.
  Er is een groeiende behoefte aan lokale & regionale match van vraag en aanbod van talent, met aandacht voor inclusieve en diverse teams. Een leven lang ontwikkelen en talenten laten bloeien is daarbij cruciaal. Opleidingen willen meer maatwerk bieden, bedrijven willen actief bijdragen aan het beter afstemmen van vraag en aanbod. Overheden stimuleren deze ontwikkeling. Maar waar komt het allemaal bij elkaar? Ga naar Vraag het Tomas.

  Wat doet Tomas?

  Tomas biedt je toegang tot de hele kennisinfrastructuur van de regio, onder andere:

  • Een overzicht in talentinitiatieven
  • Vraag naar en aanbod in talentontwikkeling bij elkaar
  • Verbinding met de juiste partners om je doelen te bereiken
  • Vergroot je kennis over talentinitiatieven
  • Faciliteert slimme investeringen en samenwerkingen.

  Bekijk hier de video van de lancering van TOMAS:

  Uitnodiging tot samenwerking

  Ben je zelf op zoek naar een overzicht van initiatieven voor levenslang leren, om- en bijscholing in de regio en/of wil je betrokken worden bij Tomas? Neem dan contact op met Natalija Counet, Lead Talent voor de Toekomst.

  Blijf op de hoogte via LinkedIn of schrijf je in voor de nieuwsbrief van TOMAS.

  Nieuws

  Thumbnail van Mogelijkheden voor talentontwikkeling zoeken, vinden of verbinden?
  | Nieuws

  Mogelijkheden voor talentontwikkeling zoeken, vinden of verbinden?

  Lees artikel
  Thumbnail van Jopie Nooren: ‘Sociale vaardigheden zijn belangrijker dan intelligentie’
  | Nieuws

  Jopie Nooren: ‘Sociale vaardigheden zijn belangrijker dan intelligentie’

  Lees artikel
  Thumbnail van Platform TOMAS maakt slimmer investeren in lokaal talent mogelijk
  | Nieuws

  Platform TOMAS maakt slimmer investeren in lokaal talent mogelijk

  Lees artikel
  Thumbnail van House of Skills verder als programma Board
  | Nieuws

  House of Skills verder als programma Board

  Lees artikel