Inschrijving voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2022 is geopend

Samen met de partners van Zorg2025 organiseert de Amsterdam Economic Board elk jaar de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs.

Je kunt je inschrijven voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2022! Inschrijven doe je via Zorginnovatie.nl. Hiervoor moet je je eerst aanmelden als gebruiker. Geef je op voor 5 januari 2022. 

Zorginnovatieprijs

De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. Tijdens de Slimme Zorg Estafette vinden de regionale voorrondes plaats door heel Nederland. Elke regio selecteert één genomineerde en een publiekswinnaar en zij gaan door naar de finale op 17 maart 2022 tijdens het Health Valley Event. Dit is een kans voor ondernemers om hun innovatie, die al uitgewerkt, getest en gelanceerd is, te versnellen.

Deelnemers maken kans op:

  • Een geldbedrag ter waarde van € 15.000,-  (€ 10.000,- vakjuryprijs en € 5.000,- publieksprijs).
  • Finalisten krijgen gratis toegang op het online Health Valley Event.
  • Professionele begeleiding bij verdere ontwikkeling van je innovatie.
  • Toegang tot het netwerk van ZorgInnovatie.
  • Een fantastische kans voor scale-ups  om de ontwikkeling van hun innovatie te versnellen!

Over Zorg2025

De Amsterdam Economic Board, SIGRA, Rabobank Amsterdam en Smart Health Amsterdam organiseren al jarenlang succesvol de Zorg2025-bijeenkomsten en de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs. De Zorg2025-bijeenkomsten zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen.

#slimgroengezond

Wil je voortaan ons laatste nieuws en aankomende (online) events ontvangen?Volg ons dagelijks opTwitter,LinkedInen schrijf je in voor onze maandelijkseBoard Update.