Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorg en welzijn? Kom dan naar onze Zorg2025 bijeenkomst op 14 februari 2023. Dan strijden veelbelovende innovaties uit de provincie Noord-Holland in de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2023.

De Noord-Hollandse deelnemers houden elk een pitch tijdens de voorronde en de jury kiest hieruit een finalist. Deze regionale winnaar gaat door naar de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs 2023 op 30 maart. Daar zijn ook de finalisten uit andere regio’s aanwezig. De nationale winnaar ontvangt onder meer een geldprijs van € 10.000.

Informatie over het programma volgt binnenkort. Toegang voor dit event is gratis. Toegangskaarten zijn te bestellen vanaf 20 december 2022.

Deelnemen aan Zorginnovatieprijs 2023

Heb je een geweldige zorginnovatie? Maakt jouw dienst of product een belangrijk verschil voor patiënten of medewerkers in de gezondheidszorg of welzijn? Schrijf je direct in via Zorginnovatie.nl en meld je aan als gebruiker. Inschrijven kan tot 4 januari 2023, 12.00 uur ’s middags.

Achtergrondinformatie

De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. Er vinden diverse regionale voorrondes plaats door heel Nederland. Deze maken deel uit van de Slimme Zorg Estafette. De competitie is een kans voor ondernemers om hun innovatie, die al uitgewerkt, getest en gelanceerd is, te versnellen.

Zorg2025 logoZorg2025

Ons initiatief Zorg2025 organiseert als regionale partner de Noord-Hollandse voorronde voor de Zorginnovatieprijs 2023. Amsterdam Economic Board is als initiatiefnemer betrokken, samen met Rabobank, Sigra, Ahti en Smart Health Amsterdam. Zorg2025 is gericht op het samenbrengen van zorginnovators, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen, en zet zich in voor gezondheid en preventie in de Metropool Amsterdam.

Waar en wanneer?

Board event
Aanmelden

Neem contact op

 • Gerty Holla | Amsterdam Economic Board

  Gerty Holla

  Lead Gezondheid

  Amsterdam Economic Board

 • Yvonne Roos

  Communicatie Strategie & Stakeholders Smart Health Amsterdam

  Amsterdam Economic Board

Deel dit artikel

Events

 • 07

  dec

 • 08

  dec

 • 08

  dec

Bekijk alle events

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, Twitter en schrijf je in voor onze Board Update.