Word lid

Word ook lid van onze Network Council en werk samen met onze partners aan doorbraken die een slimme, groene en gezonde toekomst mogelijk maken. Ben je op zoek naar samenwerking en inspiratie om je duurzame, innovatieve ambities te realiseren? Praat mee over de belangrijkste onderwerpen waar we als regio voor staan.

Zie jij een rol voor jezelf en jouw organisatie? Lees vooral verder!

Wat is de Network Council?

De Network Council is een krachtig netwerk van 135 vooraanstaande decisionmakers (bestuurders, CEO’s, voorzitters, founders, CIO’s, directeuren) binnen bedrijven, kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties. Bekijk de leden van de Network Council.

Samen met Boardleden, andere partners maken Network Councilleden impact op complexe uitdagingen in de Amsterdamse Metropool. Dat doen we door een bundeling van krachtige partijen, die elkaar niet automatisch tegenkomen. Op de drie belangrijkste thema’s waarmee onze regio nu te maken heeft, creëren we doorbraken die we alleen niet voor elkaar krijgen.

Amsterdam Economic Board staat als vertrouwde intermediair tussen de partijen in. Als daadkrachtige agendasetter voeren wij het strategisch-economische gesprek over deze thema’s. We werken met elkaar aan concrete initiatieven en programma’s. Samen dragen wij eraan bij dat deze regio de meest innovatieve, duurzaam verbonden regio is, waarin plaats is voor passend werk en ontwikkeling voor iedereen.

Waarom lid worden?

Leden van de Network Council leveren op verschillende manieren hun bijdrage aan doorbraken voor een slimme, groen en gezonde toekomstige regio. Betaald lidmaatschap biedt je de volgende mogelijkheden:

  • Als lid van de Network Council hoor je als eerste over nieuwe initiatieven. Je kunt je jezelf als koploper profileren bij initiatieven binnen jouw interessegebied;
  • Bouw mee met de programma’s en hun initiatieven. Zet jouw organisatie op de kaart in de regio en maak impact;
  • Praat mee over de toekomst van de regio en urgente thema’s, samen met Boardleden en andere beslissers in de regio;
  • Haak aan bij expertsessies, waar je met vakgenoten onze initiatieven gezamenlijk verder brengt;
  • Krijg exposure voor je visie en aanpak via de communicatiekanalen van de Amsterdam Economic Board;
  • Krijg inzicht in het politieke landschap, het bedrijfsleven en in de onderwijswereld;
  • Ontmoet onverwachte en relevante spelers binnen ondernemingen, kennisinstellingen en overheden. Een mooie voedingsbodem voor nieuwe kansen binnen de eigen organisatie.

Naast lid worden van de Network Council kun je ook op andere manieren meewerken aan een slimme, groene, gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam. Lees er meer over en doe mee. En ga binnen jouw organisatie zelf aan de slag.

Marjan Schrama

Relatiemanager
Amsterdam Economic Board

Deel deze pagina

Daarom zijn zij lid van de Network Council

Ja, ik heb interesse in Network Council lidmaatschap

Neem contact op met relatiemanager Marjan Schrama of vul onderstaand formulier in.

Wij hebben interesse in

Kosten lidmaatschap

De kosten van het lidmaatschap zijn per jaar en afhankelijk van de omvang van jouw organisatie:
Tot 250 medewerkers: € 5.500 per jaar
250 – 2.500 medewerkers: € 10.000 per jaar
Meer dan 2.500 medewerkers: € 20.000 per jaar

Voor het lidmaatschap van de Network Council geldt een Code of Conduct.