Amsterdam Blockchain City

Blockchain is een technologie die naar verwachting toonaangevend wordt in de economie. Amsterdam Economic Board vindt het belangrijk dat (groei)bedrijven in de Metropool Amsterdam gemakkelijk toegang hebben tot deze technologie en ervan gebruik kunnen maken.

Resultaten met Amsterdam Blockchain City

Blockchain heeft de potentie om onze samenleving en economie  fundamenteel te veranderen en te verbeteren. Dit wordt weerspiegeld door de vele startups, pilot projecten, universitaire opleidingen en positieve juridische ontwikkelingen die al aanwezig zijn in de Metropool Amsterdam. Amsterdam Economic Board onderzocht met dit initiatief de bereidheid van partijen om elkaar te versterken rond blockchain. Hiervoor hebben we enkele meetups georganiseerd.

Lees ook deze artikelen

Het interview met community-lid Jonathan Knegtels, oprichter van blockchain-startup Blockdata, verscheen in 2018. In 2022 heeft Knegtels zijn bedrijf verkocht aan een onderneming in New York City. “De contacten die ik via Amsterdam Economic Board heb opgedaan, zijn heel waardevol geweest bij de ontwikkeling van Blockdata en de uiteindelijke verkoop!”

Rol van Amsterdam Economic Board

Initiëren, verbinden, aanjagen, uitvoeren

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Deel dit initiatief