Het Innovation and SME Forum is een eendaags evenement dat een platform biedt aan deskundigen uit de private en publieke sector. Zij werken aan AI in gezondheidsonderzoek om de uitdagingen en kansen op het gebied van digitalisering van de gezondheidszorg en datagedreven innovatie te bespreken.

Dit evenement bevat een mix van sprekers van hoog niveau en geeft bedrijven de kans om technologische vooruitgang op het gebied van AI voor toepassingen in de gezondheidszorg te presenteren. De deelnemers krijgen de kans om kennis te maken met de middelen van Health-RI en ELIXIR en om contact te leggen met relevante netwerken uit het bedrijfsleven en de academische wereld.

Programma

Dit is een Engelstalig event. Kijk voor het programma op de Engelse event pagina. 

Sprekers

Gerty Holla

Lead Gezondheid

Gerty Holla is één van de sprekers tijdens dit event. Zij vertelt over de rol van Amsterdam Economic Board in het samenbrengen van partijen op het snijvlak van gezondheidszorg, kunstmatige intelligentie en data. Ook presenteert Gerty onze initiatieven Smart Health Amsterdam en Gezondheidsdata Infrastructuur.

Meer informatie

Mede-organisator Health-RI is als partner heel nauw betrokken bij Gezondheidsdata Infrastructuur, een initiatief van Amsterdam Economic Board.

ELIXIR is een gedistribueerde infrastructuur voor biowetenschappelijke data, die 22 landen en meer dan 220 van Europa’s toonaangevende biowetenschappelijke organisaties met elkaar verbindt. Zij coördineert, integreert en onderhoudt honderden databanken, softwaretools, interoperabiliteitsmiddelen, opleidings- en rekenmiddelen in zijn lidstaten.

Deze onderzoeksinfrastructuur beheert en beveiligt de toenemende hoeveelheid data die door met overheidsgeld gefinancierd onderzoek wordt gegenereerd. Zij biedt gebruikers in de academische wereld en het bedrijfsleven toegang tot diensten die voor hun onderzoek van vitaal belang zijn.

Waar en wanneer?

Board on stage

Neem contact op

  • Gerty Holla | Amsterdam Economic Board

    Gerty Holla

    Lead Gezondheid

    Amsterdam Economic Board

Deel dit artikel

Events

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, Twitter en schrijf je in voor onze Board Update.