Wat doen we

Amsterdam Economic Board verkent thema’s die jouw organisatie raken én andere spelers in de regio. Samen met partners maken we meer impact en realiseren een toekomstbestendige economie.

Lees meer over onze nieuwe werkwijze en thema’s.

Amsterdam Economic Board is een uniek regionaal netwerk dat beslissers en veranderaars uit bedrijven, kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties verbindt in coalities. In samenspraak met partners werken wij toe naar deze aanpak:

  • Scherpe keuzes op drie gezamenlijk gekozen regionale thema’s met concrete doelstellingen en oplossingsrichtingen. Partners hebben een gemeenschappelijk beeld van hoe een toekomstbestendige, regionale economie eruit ziet. En ze committeren zich aan het realiseren van de gestelde doelen.

  • Partners werken in coalities vanuit collectief eigenaarschap samen aan doorbraken binnen de gezamenlijk gekozen thema’s. Er is meer en meer zichtbare impact, doordat succesvolle resultaten en leerpunten breed worden gecommuniceerd, geborgd en opgeschaald.

  • Nauwere samenwerking met regionale ontwikkelingsmaatschappijen, zoals ROM InWest, en andere relevante partijen. En meer samenhang met ons programma Amsterdam Smart City. We verbinden onze netwerken en maken gebruik van elkaars instrumenten en werkwijzen.

  • Amsterdam Economic Board biedt een vertrouwde plek en creëert condities waar die samenwerking kan floreren.

Hier werkt Amsterdam Economic Board nu aan

Ondertussen zetten wij ons onverminderd in voor een toekomstbestendige regio, via onze initiatieven en ons programma Amsterdam Smart City.

Blijf op de hoogte

Volg Amsterdam Economic Board via LinkedIn en abonneer je op de Board Update nieuwsbrief om als eerste te horen over nieuws en events.

Schrijf je in voor de Board Update

Ontvang 8x per jaar nieuws en events uit de Metropool Amsterdam. En bekijk eerdere edities.

Get your news and events about the Amsterdam region. Check previous editions. Our newsletter is in Dutch.

Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.

Click to agree to our privacy statement.