Doe mee

Bouw mee aan de Metropool van Morgen

Amsterdam Economic Board werkt samen met besluitvormers, innovatiemanagers en changemakers uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden aan een slimme, groene en gezonde regio. Wil jij innovatieve projecten verder brengen, samen met andere koplopers uit de regio? Doe mee en sluit je aan!

Samen maken we van de Metropool Amsterdam een verantwoorde en inclusieve digitale regio. Die een duurzame en gezonde toekomst voor nieuwe generaties mogelijk maakt. En waar een leven lang ontwikkelen en een skills-gerichte aanpak centraal staan in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Je kunt op verschillende manieren deel uitmaken van ons hoogwaardige netwerk en je inzetten voor doorbraken op de belangrijkste thema’s van deze tijd.

Bekijk de mogelijkheden

Lees meer over onze initiatieven en programma’s en laat de contactpersonen weten waar je interesse naar uitgaat. Vergroot je netwerk van beslissers binnen overheid, onderwijs en bedrijfsleven en kom in contact met de leden van onze Board en Network Council.

Meer weten over de oproep Anders kijken, anders doen? Lees erover en doe mee.

Blijf op de hoogte van ons belangrijkste nieuws en schrijf je in voor de Board Update. En ga binnen je eigen organisatie aan de slag met duurzaamheid en innovatie via onze praktische tools.

Neem contact op

Marjan Schrama | Amsterdam Economic Board

Relatiemanager
Amsterdam Economic Board

Lid worden?

Initiatieven voor een groene, slimme,
gezonde Amsterdamse Metropool

Alle nieuws en events in de Board Update

Vergroot je netwerk via de
Network Council

Programma’s bundelen regionale kracht

Zelf aan de slag met duurzaamheid?

Bekijk de tools die je helpen in jouw organisatie meer duurzaamheid door te voeren. Samen maken we de regio slim, groen en gezond. Doe er je voordeel mee!

Daarom zijn zij lid van de Network Council