Doe mee

Bouw mee aan de Metropool van de toekomst

Amsterdam Economic Board werkt samen met besluitvormers, innovatiemanagers en changemakers uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden aan een slimme, groene en gezonde regio. Wil jij innovatieve projecten verder brengen, samen met andere koplopers uit de regio? Doe mee en sluit je aan!

Samen maken we van de Metropool Amsterdam een verantwoorde en inclusieve digitale regio. Die een duurzame en gezonde toekomst voor nieuwe generaties mogelijk maakt. En waar een leven lang ontwikkelen en een skills-gerichte aanpak centraal staan in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Je kunt op verschillende manieren deel uitmaken van ons hoogwaardige netwerk en je inzetten voor doorbraken op de belangrijkste thema’s van deze tijd.

Bekijk de mogelijkheden

Lees meer over onze initiatieven en programma’s en laat de contactpersonen weten waar je interesse naar uitgaat. Vergroot je netwerk van beslissers binnen overheid, onderwijs en bedrijfsleven en word lid van onze Network Council. Blijf op de hoogte van ons belangrijkste nieuws en schrijf je in voor de Board Update. En ga binnen je eigen organisatie aan de slag met duurzaamheid en innovatie via onze praktische tools.

Initiatieven voor een groene, slimme, gezonde Amsterdamse Metropool

Bouw mee

Alle nieuws en events in de Board Update

Schrijf je in

Vergroot je netwerk via de Network Council

Word lid

Programma’s bundelen regionale kracht

Lees meer

Zelf aan de slag met duurzaamheid?

Bekijk de tools die je helpen in jouw organisatie meer duurzaamheid door te voeren. Samen maken we de regio slim, groen en gezond. Doe er je voordeel mee!

Slide “We moeten gebruik maken van de data, kennis en capaciteit van de verschillende partners. Voor mij is de Amsterdam Economic Board de gezamenlijke inspanning voor een verantwoordelijke en veerkrachtige Metropool Amsterdam.” Geert ten Dam, Voorzitter College van Bestuur, UvA Slide “Voor de groene agenda is nog veel werk te verrichten. Dat heeft investeringen nodig, maar ook bekendheid. En een goed netwerk.” Michiel Kolman - Elsevier | Amsterdam Economic Board Michiel Kolman, Senior Vice President Research Networks Elsevier Slide “Deelname aan de Network Council biedt onze leden een sterke waardevermeerdering. Wij bundelen doelstellingen door kennis, informatie en ons netwerk te delen. Samen werken wij aan een slimme, groene en gezonde toekomst.” Claudia van Haeften - Societeit Vastgoed | Amsterdam Economic Board Claudia van Haeften, Founder Sociëteit Vastgoed Slide “Met bedrijven, kennisinstellingen en overheid in de Amsterdamse regio werken wij samen aan een inclusieve arbeidsmarkt. Daarom zijn we lid van de Network Council.” Lex de Boer, Algemeen directeur Pantar Slide “Zet je geen targets, dan komt niemand in beweging. Om ze te behalen, moeten we samenwerken. Daar speelt Amsterdam Economic Board een belangrijke rol bij.” Steven van Schilfgaarde, CEO Royal Flora Holland Slide “De Network Council is voor ons dé manier om doelstellingen te bereiken, samen met andere organisaties. Als partner van TekkieWorden verzekeren we ons van jong talent.” Patrick Brand - Interxion | Amsterdam Economic Board Patrick Brand, Marketing en Communicatie Manager Interxion