Home » Doe mee

Doe mee

Bouw mee aan de Metropool van Morgen

Amsterdam Economic Board werkt samen met besluitvormers, innovatiemanagers en changemakers uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden aan een slimme, groene en gezonde regio. Wil jij innovatieve projecten verder brengen, samen met andere koplopers uit de regio? Doe mee en sluit je aan!

Samen maken we van de Metropool Amsterdam een verantwoorde en inclusieve digitale regio. Die een duurzame en gezonde toekomst voor nieuwe generaties mogelijk maakt. En waar een leven lang ontwikkelen en een skills-gerichte aanpak centraal staan in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Je kunt op verschillende manieren deel uitmaken van ons hoogwaardige netwerk en je inzetten voor doorbraken op de belangrijkste thema’s van deze tijd.

Bekijk de mogelijkheden

Lees meer over onze initiatieven en programma’s en laat de contactpersonen weten waar je interesse naar uitgaat. Vergroot je netwerk van beslissers binnen overheid, onderwijs en bedrijfsleven en kom in contact met de leden van onze Board en Network Council.

Meer weten over het pamflet ‘Kiezen voor wat nodig is voor de Metropool van Morgen’? Bekijk het pamflet hier.

Blijf op de hoogte van ons belangrijkste nieuws en schrijf je in voor de Board Update. En ga binnen je eigen organisatie aan de slag met duurzaamheid en innovatie via onze praktische tools.

Neem contact op

Marjan Schrama

Relatiemanager
Amsterdam Economic Board

Lid worden?

Initiatieven voor een groene, slimme,
gezonde Amsterdamse Metropool

Alle nieuws en events in de Board Update

Vergroot je netwerk via de
Network Council

Programma’s bundelen regionale kracht

Zelf aan de slag met duurzaamheid?

Bekijk de tools die je helpen in jouw organisatie meer duurzaamheid door te voeren. Samen maken we de regio slim, groen en gezond. Doe er je voordeel mee!

“Amsterdam Economic Board draagt sterk bij aan een wendbare arbeidsmarkt. Het skillspaspoort van House of Skills is een mooi initiatief. Mensen zijn veel méér dan alleen hun opleiding en ervaring. 

Melek Usta | Amsterdam Economic BoardMelek Usta, Directeur, Colourful People

Juist nu is samenwerking belangrijker dan ooit. We moeten inzetten op slimme technologie, medisch specialistische zorg en data science voor een gezondere toekomst.  

Maurice van den Bosch, CEO, OLVG

“Wij geloven in de samenwerking met kennisinstellingen, overheden en andere bedrijven voor het oplossen van complexe uitdagingen. Amsterdam Economic Board vertegenwoordigt de triple helix belofte die zo belangrijk is voor de regio. 

Bart Kruijssen, Partner, PwC

“We moeten gebruik maken van de data, kennis en capaciteit van de verschillende partners. Voor mij is Amsterdam Economic Board de gezamenlijke inspanning voor een verantwoordelijke en veerkrachtige Metropool Amsterdam.” 

Geert ten Dam, Voorzitter College van Bestuur, UvA

“Schaalbaarheid halen en ieders kracht benutten bij initiatieven rond krapte op de arbeidsmarkt, kan alleen als overheid, onderwijs en bedrijfsleven goed samenwerken. Daar levert Amsterdam Economic Board een belangrijke bijdrage aan.”

Michiel van Vlimmeren, General manager, Salesforce Nederland