BoardCast: Slimmer investeren in talent

In de nieuwe podcast-serie ‘BoardCast’ praten we met koplopers uit ons netwerk over de belangrijkste thema’s die de Amsterdamse Metropool bezighouden. Deze aflevering gaan we in op hoe we slimmer kunnen investeren in talent. Beluister de podcast voor innovatieve ideeën en oplossingen.

In deze aflevering van de BoardCast gaat Eline Ronner op zoek naar antwoorden op deze vraag met:

Meer weten?

We praten onder meer over het STAP budget. Lees meer over deze subsidie op stap.opleiding.nl. Meer informatie over TechGrounds vind je op www.techgrounds.nl en meer informatie over TechConnect vind je op www.techconnect.city.

PathWays ook voor werkenden

IT-loopbaantraining PathWays, een initiatief van TechConnect, gaat zich richten op een bredere doelgroep. PathWays ging van start in 2020 en richtte zich speciaal op mensen die door corona (of andere omstandigheden) hun baan dreigden kwijt te raken of geen werk hadden en interesse hadden in een carrière in de IT. Vanaf half mei zijn ook mensen met een baan welkom bij PathWays. Zij kunnen zich, naast hun huidige werk, oriënteren op omscholing en een baan in IT.

Meer BoardCast

Beluister ook onze podcast voor innovatieve ideeën over oplossingen voor de groeiende spanning op het elektriciteitsnet. En lees hier meer over wat je van deze aflevering kunt verwachten.

Neem contact op

  • Artie Ramsodit

    Programmadirecteur

    House of Skills

Deel dit artikel

Meer BoardCast

  • BoardCast: Slimmer investeren in talent

  • BoardCast: (ont)spanning op het energienet