11th Medical Data plus Pizza meeting (WeMakeThe.City)

Kunstmatige intelligentie, machine learning en big data zijn momenteel bijzonder populair. En binnen de patiëntenzorg worden dagelijks enorme hoeveelheden gegevens gegenereerd en opgeslagen. Toch moeten er nog flinke stappen gezet worden voordat data-toepassingen daadwerkelijk aan het bed van de patiënt beschikbaar zijn. Dat komt onder andere door de grote technische, juridische, organisatorische en administratieve uitdagingen die verbonden zijn aan het verwerken van medische gegevens.

Everything medical data science. And pizza.

Deze editie:

Sorry, ik kon geen tekst vinden bij . Deep learning for Tumor Response Evaluation
Geert Kazemier (Surgery, Amsterdam UMC)

Sorry, ik kon geen tekst vinden bij . Why you should use our Research Infrastructure
Arno Sinjewel (ICT, Amsterdam UMC)

De belangrijkste uitdaging is echter dat medische professionals en data scientists elkaar niet voldoende begrijpen of elkaar zelfs helemaal niet kennen. Ons Right Data Right Now consortium wil dat veranderen!

Daarom hebben wij de groep Everything Medical Data Science opgericht en organiseren wij onze Data plus Pizza meetings. Tijdens deze bijeenkomsten kan alles over medische data science aan bod komen. Bijvoorbeeld interessante projecten, artikelen en de laatste ontwikkelingen. Hier vinden ontmoetingen plaats tussen dokters en data scientists en omgekeerd. Een geweldige mogelijkheid om te leren, ter ontmoeten en om feedback te krijgen over je eigen projecten. En er is pizza.

Sluit je aan bij Everything Medical Data Science van het Right Data Right Now consortium en kom naar de Data plus Pizza meetings. Er zijn al meer dan 1000 leden lid van deze community!

Het is een Engelstalig event.

De Amsterdam Economic Board is founding partner van WeMakeThe.City, het festival dat steden beter maakt.

Het Right Data Right Now consortium bestaat onder andere uit Amsterdam UMC, OLVG, Vrije Universiteit, Pacmed en de Amsterdam Economic Board

#slimgroengezond

Dit draag bij aan de ontwikkeling van de Metropoolregio Amsterdam als de Europese Life Sciences & Health hub.