Tijd voor een feestje: ons programma Amsterdam Smart City viert hun 15-jarig bestaan. Een mooi moment om terug te blikken op jarenlang met elkaar innoveren en leren. Vooral kijken we vooruit naar de komende jaren. Dat doen we met de officiële lancering van Amsterdam InChange: de nieuwe naam van Amsterdam Smart City.

Dat belooft een mooi feest te worden! Het thema van de dag is ‘In beweging’. Na 15 jaar bouwen we verder aan een nieuwe visie, samen met ons rijke netwerk aan partners. We laten zien dat het anders moet en kan.

Deelname aan dit event is alleen mogelijk op uitnodiging.

Programma

  • Welkom en introductie door Francien Huizing  
  • ‘Samen in beweging komen’
  • Netwerken met InChange

Meer informatie

‘InChange’ staat voor een dynamiek, verschuiving en transformatie vanuit creatief denken. Het impliceert dat innovatie niet alleen gaat over nieuwe ideeën, maar ook over betekenisvolle veranderingen die gemeenschappen, bedrijven, individuen en de samenleving beïnvloeden.

‘In’ geeft aan dat innovatie momentum heeft; het is gaande. Het suggereert ook dat het een gezamenlijke inspanning is, geen geïsoleerde. Het benadrukt dat elke belanghebbende, van de kleinste start-ups tot de grootste bedrijven een cruciale rol speelt in deze transformatie.

‘Change’ versterkt het doel en resultaat van beoogde innovatie. Het gaat niet om innovatie omwille van innovatie, maar om innovatie gericht op tastbare, betekenisvolle veranderingen. Daarmee staat InChange voor een netwerk dat zich inzet voor het bevorderen van betekenisvolle, collectieve transformaties door de open innovatie kracht van alle partners.

Waar en wanneer?

Amsterdam Smart City
  • Amsterdam Smart City
  • 12 sep 2024
  • 16:00 -

    19:00 uur

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Meer events

Deel dit event

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.