Yvonne

Yvonne Roos

Communicatie Strategie & Stakeholders Smart Health Amsterdam

Focus: zinvolle, duurzame innovaties voor een betere gezondheid. Bijdragen aan een gezondere wereld met betere medische zorg  en een langer gezond leven.

AI en data-toepassingen leveren een belangrijke bijdrage aan een gezondere wereld en betere persoonlijke medische zorg. Data is de motor van veel innovaties. Bij Amsterdam Economic Board werken we aan het verbinden van partijen en het opzetten van vooruitstrevende samenwerkingsverbanden die doelgericht kunnen innoveren. Aansluitend zetten we communicatie in om deze innovaties en initiatieven onder de aandacht te brengen bij een bredere doelgroep. Tenslotte werken we aan het  versterken van de communicatiekracht van alle partners samen.

Yvonne werkt als communicatie adviseur aan de initiatieven Gezondheidsdata Infrastructuur (GDI), Smart Health Amsterdam en Tada.

Yvonne heeft een achtergrond in Communicatie. Zij werkte eerder in alle mogelijke communicatierollen aan klant- en bureauzijde en in diverse disciplines zoals strategie, projectmanagement, online, trade, social & PR, zowel nationaal als internationaal.

“In our current time-attention- focussed economy, it’s the art of living to direct it toward people, ideas and causes that are worthy of our precious resource.”

Initiatieven

Nieuws