Yvonne Roos | Amsterdam Economic Board

Yvonne Roos

Communicatieadviseur

Amsterdam Economic Board

Focus: Zinvolle, duurzame innovaties voor een betere gezondheid

Yvonne Roos draagt graag bij aan een gezondere wereld vanuit betere, persoonlijke medische zorg en een langer, gezond leven. AI en datatoepassingen leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Data is de motor van veel innovaties. Amsterdam Economic Board werkt aan het verbinden van partijen en het opzetten van vooruitstrevende samenwerkingsverbanden die gericht kunnen innoveren. Via communicatie brengen we deze innovaties en initiatieven onder de aandacht van een bredere doelgroep. Ook werken we aan het versterken van de communicatiekracht van alle partners samen.

Als communicatieadviseur bij Amsterdam Economic Board is Yvonne betrokken bij het initiatief Health Data Space Amsterdam en eventseries als de Life Sciences Cafés, de Medical Data + Pizza meetups en de Zorg2025 bijeenkomsten – waaronder ook de jaarlijkse regionale voorronde voor de Nationale Zorginnovatieprijs.

Yvonne werkte eerder in alle mogelijke communicatierollen aan klant- en bureauzijde en in verschillende disciplines zoals strategie, projectmanagement, online, handel, social & PR, zowel nationaal als internationaal.

“In onze huidige, op tijd-aandacht gerichte economie, is het de kunst om deze te richten op mensen, ideeën en doelen die deze kostbare bron waard zijn.”

Schrijf je in voor de Board Update

Ontvang 8x per jaar nieuws en events uit de Metropool Amsterdam. En bekijk eerdere edities.

Get your news and events about the Amsterdam region. Check previous editions. Our newsletter is in Dutch.

Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.

Click to agree to our privacy statement.