Natalija

Natalija Counet

Lead Talent voor de Toekomst

Focus: talentontwikkeling, skills & toekomst van werk

Natalija houdt zich bezig met de ontwikkeling van initiatieven op het gebied van de arbeidsmarkt en het onderwijs in de regio Amsterdam. Ze is de drijvende kracht achter TOMAS. Deze tool maakt talentontwikkeling zichtbaar en toegankelijk voor alle partijen in de regio. Ze werkt samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden aan vraagstukken zoals: hoe komen we duurzaam uit de crisis en wat is nodig voor de ontwikkeling van talent van de toekomst?

Natalija heeft een achtergrond in de creatieve industrie, corporate consultancy en talentontwikkeling. Naast haar werk bij Amsterdam Economic Board, heeft ze haar eigen bedrijf 361degreesLAB dat focust op programma’s, expertise en consultancy voor ontwikkeling van de skills voor de toekomst.

“The best way to predict the future is to invent it. We hebben enorme macht en ook vandaag de verantwoordelijkheid om goede stappen te zetten naar de wereld waar we deel van willen uitmaken. Daarom vind ik de mogelijkheid om onze doelen en ambities te vertalen naar echte plannen, initiatieven en oplossingen de meest fascinerende opgave die er is.”

Initiatieven

Nieuws