Samenwerking ROM InWest en Amsterdam Economic Board bekrachtigd

Op 30 mei 2022 hebben de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij InWest en Amsterdam Economic Board een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Amsterdam Economic Board stimuleert samenwerking voor de Metropool van Morgen en versnelt innovatie die bijdraagt aan grote maatschappelijke vraagstukken. ROM InWest brengt samenwerking verder met financiering en helpt ondernemers bij knelpunten in business development.

Door onze krachten te bundelen, versterken we de impact op een slimme, groene en gezonde regio.

“Amsterdam Economic Board werkt net als ROM InWest aan impact, gericht op de circulaire economie en energietransitie. De samenwerking is dan ook meer dan logisch en maakt het voor ondernemers toegankelijker om ondersteuning te vinden op het gebied van investeringen, innovatie en doorontwikkeling”, zegt Janet Nieboer, CEO ROM InWest.

ROM InWest is heel belangrijk voor Amsterdam Economic Board. Onze initiatieven hebben nu de mogelijkheid om financiering aan te vragen en door te ontwikkelen. Wij bieden de ROM kennis over netwerken en spelers in de regio die actief zijn in bijvoorbeeld gezondheid, circulaire economie en de energietransitie. Samen versterken we elkaar”, reageert Nina Tellegen, algemeen directeur Amsterdam Economic Board.

ROM InWest samenwerking | Amsterdam Economic Board

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst tussen ROM InWest en Amsterdam Economic Board.

30 mei 2022

Meer weten over

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten