Inschrijving Nationale Zorginnovatieprijs 2023 is geopend

Voorbereidingen voor de Zorginnovatieprijs 2023 zijn in volle gang en de inschrijving is gestart! Samen met de partners van Zorg2025 organiseert Amsterdam Economic Board de jaarlijkse regionale voorronde voor deelnemers uit de provincie Noord-Holland.

De Nationale Zorginnovatieprijs 2023 is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. Tijdens de Slimme Zorg Estafette vinden diverse regionale voorrondes plaats door heel Nederland. De winnaar van de regionale voorronde op 14 februari gaat door naar de finale op 30 maart tijdens het Health Valley Event. Dit is een kans voor ondernemers om hun innovatie, die al uitgewerkt, getest en gelanceerd is, te versnellen.

Inschrijving Zorginnovatieprijs

Heb je een geweldige zorginnovatie? Maakt jouw dienst of product een belangrijk verschil voor patiënten of medewerkers in de gezondheidszorg of welzijn? Schrijf je direct in via Zorginnovatie.nl. Inschrijving als deelnemer kan tot 4 januari 2023, 12.00 uur ’s middags. De Noord-Hollandse winnaar wordt op 14 februari bekendgemaakt.

Regionale voorronde bijwonen

Wil je de voorronde van Noord-Holland op 14 februari bijwonen als publiek? Meld je aan voor een gratis toegangsbewijs.

Regiopartners van Zorginnovatie.nl selecteren tijdens de voorrondes in elke regio een veelbelovende innovatie. Voor de regio Noord-Holland organiseert ons initiatief Zorg2025 de regionale voorronde. Lees meer over de eerdere regionale finalisten.

Deelnemers maken kans op:

  • Een geldbedrag van € 10.000,-
  • Finalisten krijgen gratis toegang tot het online Health Valley Event
  • Professionele begeleiding bij verdere ontwikkeling van je innovatie
  • Toegang tot het netwerk van Zorginnovatie.nl
  • Een fantastische kans voor scale-ups om de ontwikkeling van hun innovatie te versnellen!

De regionale winnaar van Noord-Holland krijgt bovendien 1 jaar gratis lidmaatschap van de Network Council van Amsterdam Economic Board en twee toegangskaarten voor het Innovation For Health event op 6 april in Rotterdam!

Zorg2025 logo

Over Zorg2025

Amsterdam Economic Board, Sigra, Rabobank Amsterdam en Smart Health Amsterdam organiseren al jarenlang succesvol de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs. Daarnaast organiseren de partners Zorg2025 bijeenkomsten, gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen delen.

15 november 2022

Meer weten over

Neem contact op

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, Twitter en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten