Amsterdam Smart City heet vanaf nu Amsterdam InChange

Op donderdag 12 september vierde ons programma Amsterdam Smart City haar vijftienjarig jubileum en de lancering van de nieuwe naam. Het was een feestelijke middag vol positieve energie en enthousiasme! Vanaf nu heet het open innovatieplatform officieel Amsterdam InChange.

Waar het platform ooit begon met het realiseren van energieprojecten, ontwikkelde het zich tot een aanjager van digitalisering en een open innovatieplatform gericht op sociale innovatie, altijd met de mens centraal. Innovatie en digitalisering blijven belangrijke pijlers, maar de focus ligt nu meer op de gezamenlijke aanpak van complexe maatschappelijke uitdagingen, waarbij iedereen profiteert en duurzaamheid vooropstaat.

InChange staat voor dynamiek en transformatie door creatief denken. Het platform richt zich niet langer alleen op het ontwikkelen van nieuwe ideeën, maar op het realiseren van betekenisvolle veranderingen met brede impact op gemeenschappen, bedrijven, individuen en de samenleving. Met de naamsverandering legt het platform de nadruk op samenwerking als essentiële waarde. Door maatschappelijke organisaties, bedrijven, kennisinstellingen en overheden samen te brengen, wil Amsterdam InChange een broedplaats zijn voor initiatieven die de stad en regio toekomstbestendig maken.

Naast de nieuwe naam, heeft Amsterdam InChange ook een nieuwe website, een vernieuwd logo en is er een brandvideo gemaakt.

Meer Informatie

Mocht je verdere vragen hebben over de rebranding en nieuwe naam, neem gerust contact op met het team via info@amsterdaminchange.com.

Foto’s: Danique Jaspers

13 september 2024

Meer weten over

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten