Inschrijving Nationale Zorginnovatieprijs 2024 geopend

Voorbereidingen voor de Zorginnovatieprijs 2024 zijn in volle gang en de inschrijving is gestart! Samen met de partners van Zorg2025 organiseert Amsterdam Economic Board de jaarlijkse regionale voorronde voor deelnemers uit de provincie Noord-Holland en Flevoland.

De Nationale Zorginnovatieprijs 2024 is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. Er vinden diverse regionale voorrondes plaats door heel Nederland. De winnaar van elke regionale voorronde gaat door naar de finale op 21 maart tijdens het Health Valley Event en krijgt het podium op 10 april tijdens het Zorg & ICT congres. Kortom een uitgelezen kans voor ondernemers om hun innovatie, die al uitgewerkt, getest en gelanceerd is, te versnellen.

Inschrijving Zorginnovatieprijs

De Zorg2025 partners zetten zich in om innovatie in zorg en welzijn te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun onderneming echt tot een succes te maken. Daarom organiseert Zorg2025 jaarlijks de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs; een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase.

Schrijf je direct in via Zorginnovatie.nl. Inschrijving als deelnemer kan tot 4 januari 2024, 12.00 uur ’s middags. Op dinsdag 13 februari vinden de regionale voorrondes plaats.

Regionale voorronde bijwonen

Wil je de regionale voorronde op 13 februari bijwonen als publiek? Hou onze website en socials in de gaten. We laten het weten als de registratie geopend is.

Lees meer over de eerdere regionale finalisten.

Deelnemers maken kans op:

  • Een geldbedrag van € 10.000,- (vakjuryprijs) of €5.000,- (publieksprijs).
  • Finalisten krijgen gratis toegang tot het online Health Valley Event en een podium plek tijdens Zorg & ICT
  • Professionele begeleiding bij verdere ontwikkeling van je innovatie
  • Toegang tot het netwerk van Zorginnovatie.nl
  • Een fantastische kans voor scale-ups om de ontwikkeling van hun innovatie te versnellen!

De regionale winnaar van Noord-Holland krijgt bovendien 1 jaar gratis lidmaatschap van de Network Council van Amsterdam Economic Board.

De uitreiking vindt plaats op 10 april 2024 tijdens Zorg & ICT, onderdeel van Dutch Health Week.

Over Zorg2025

Amsterdam Economic Board, Sigra, Rabobank Amsterdam, ROM InWest en Amsterdam AI organiseren al jarenlang succesvol de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs. Daarnaast organiseren de partners Zorg2025 bijeenkomsten, gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen delen.

16 november 2023

Meer weten over

Neem contact op

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten