Ons programma Amsterdam Smart City en deelnemers aan deze dag presenteren de voortgang met innovatieprojecten, leggen hulpvragen op tafel, delen dilemma’s en betrekken meer partners om vraagstukken verder te brengen.

We starten het evenement met een optionele kennissessie. Daarna start de Demodag. Hierin behandelen deelnemers in werksessies een aantal vragen met een kleine groep. We sluiten af met een hapje en drankje. De middagen kenmerken zich door een zeer open en vrolijke sfeer.

De Kennis-en Demodag is een besloten evenement voor partners van Amsterdam Smart City. Wil je een keer kennismaken het netwerk en dit evenement bijwonen? Stuur dan een mail naar sophie@amsterdamsmartcity.com.

Programma

Save the date! Wanneer er meer bekend is over de programmering en locatie, dan lees je het hier.

Meer informatie

Een wereld in transitie vraagt om een plek waar changemakers elkaar kunnen ontmoeten en kunnen samenwerken. Amsterdam Smart City is die open, veilige plek waar we vanuit het vraagstuk en met onze waarden voorop met elkaar aan de slag gaan. Elkaars verschillen gebruiken we constructief en creatief. De kernwaarden – de mens centraal, leren door te doen, publieke meerwaarde, openheid en transparantie – zijn hierin leidend. Ontdek meer over ons programma Amsterdam Smart City.

Wil je een vraagstuk of pitch inbrengen voor de Demodag – binnen een van de thema’s waar Amsterdam Smart City aan werkt? Waarbij je de hulp van ons diverse netwerk goed kunt gebruiken? Laat het ons weten! Mailen kan naar:

sophie@amsterdamsmartcity.com (transitiepad Digitaal)

noor@amsterdamsmartcity.com (transitiepaden Energie & Circulair)

pelle@amsterdamsmartcity.com (transitiepad Mobiliteit)

Waar en wanneer?

Amsterdam Smart City
  • Amsterdam Smart City
  • 10 okt 2024
  • 12:30 -

    17:00 uur

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Meer events

Deel dit event

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.