Jopie Nooren | Board | Amsterdam Economic Board

Jopie Nooren

Lid Agendacommissie / Voorzitter College van Bestuur

Hogeschool van Amsterdam

Jopie Nooren is voorzitter van het College van Bestuur van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Verantwoorde digitalisering, diversiteit en inclusie en duurzaamheid zijn speerpunten in de strategie van de HvA. De HvA is gericht op de Metropool Amsterdam. Studenten, alumni, docent/onderzoekers en lectoren kom je overal tegen. Vooral op plekken waar ideeën in de praktijk worden gebracht en waar denken en doen samenkomen, zoals bij initiatieven en programma’s van Amsterdam Economic Board.

Jopie is lid van de Agendacommissie van onze Board. Ze zet zich in het bijzonder in voor het realiseren van waardevol werk voor iedereen in de metropool, een van de belangrijke thema’s waar Amsterdam Economic Board aan werkt.

“Alleen via samenwerking tussen het bedrijfsleven, de overheden en de kennis- en onderwijsinstellingen krijgen we dit voor elkaar. De enorme arbeidstekorten dagen ons uit creatief te zijn, krachten te bundelen en onorthodoxe oplossingen en innovaties te realiseren. De kracht van de Amsterdam Economic Board is om partijen samen te brengen die hiervoor open staan en zo bij te dragen aan het toekomstbestendig maken van de arbeidsmarkt.”

Schrijf je in voor de Board Update

Ontvang 8x per jaar nieuws en events uit de Metropool Amsterdam. En bekijk eerdere edities.

Get your news and events about the Amsterdam region. Check previous editions. Our newsletter is in Dutch.

Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.

Click to agree to our privacy statement.