Talent voor Health & AI

 • Gerealiseerd
 • Gezondheid
 • Talent voor de Toekomst
 • Smart Health Amsterdam (SHA)

  SHA is opgericht door de gemeente Amsterdam, de Amsterdam Economic Board en amsterdam & partners om een ​​sterk netwerk te bieden voor data- en AI-gestuurde innovatie in de Amsterdamse life sciences en health sector. SHA verbindt alle data- en AI-gerelateerde spelers, instellingen, innovators, wetenschappers, medici, investeerders en andere knappe koppen van Amsterdam.

  Samen met onze partners streven we ernaar om gezondheidsinitiatieven onder de aandacht te brengen moedigen we de verbinding tussen gezondheidsinnovators binnen de regio Amsterdam aan. Ook fungeren we als aanspreekpunt. Word hier lid van onze community.

  Wat gaan we doen?

  In 2020 onderzoeken we de stand van zaken op gebied van talent ontwikkeling in Health & AI. Zo brengen we in beeld waar we de grootste tekorten hebben, waar de kansen liggen voor talentontwikkeling en hoe we de al bestaande resources het beste kunnen gebruiken.

  Verder brengen we de belangrijkste stakeholders bij elkaar om over een integraal Plan van Aanpak Talent voor Health&AI te praten. Gezamenlijk werken we aan het bouwen van een skills map met een overzicht van welke skills ontwikkeld moeten worden door welke doelgroepen binnen het Health&AI ecosysteem.

  Rol Board

  Verkennen/onderzoeken;Aanjagen/mobiliseren;Platform geven;Uitvoeren

  Hoe kun je meedoen?

  Ben je geïnteresseerd in talent ontwikkeling voor Health & AI? Neem dan contact op met Natalija Counet, Challenge Lead Talent voor de Toekomst.

   

  Nieuws

  Thumbnail van Vacature Kwartiermaker Gezondheidsdata Infrastructuur
  | Nieuws

  Vacature Kwartiermaker Gezondheidsdata Infrastructuur

  Lees artikel
  Thumbnail van Patient empowerment met data
  | Nieuws

  Patient empowerment met data

  Lees artikel
  Thumbnail van Elsevier-onderzoek: Amsterdam is wetenschappelijke topstad
  | Nieuws

  Elsevier-onderzoek: Amsterdam is wetenschappelijke topstad

  Lees artikel
  Thumbnail van Smart Health Amsterdam: ‘Data for Life’ komt tot leven
  | Nieuws

  Smart Health Amsterdam: ‘Data for Life’ komt tot leven

  Lees artikel