Hoe zou het zijn als we een plek creëren waar mensen een hogere kwaliteit van leven ervaren? Zonder de constante druk om meer te consumeren en produceren? Leer meer tijdens dit event.

Wat als we de focus verleggen van kwantitatieve groei (consumptie- en bbp-groei) naar kwalitatieve groei (groei van kwaliteit van leven en groei van biodiversiteit)? En een plek creëren waar evenwicht is tussen sociale, ecologische en economische waarden?

Tijdens het kick-off event ‘Het Marineterrein als ecologisch stadsparadijs’ bundelen we de kennis en ervaring van denkers en doeners. Zo kunnen we in de nabije én verre toekomst praktisch invulling geven aan sociaaleconomische en ecologische experimenten. Daarmee willen we een plek in de stad maken waar gebruikers en omwonenden kunnen floreren binnen de grenzen van de planeet.

‘Het Marineterrein als ecologisch stadsparadijs’ is een besloten event. Ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen rondom dit project? Neem dan contact op met ons.

Programma

Het programma volgt binnenkort.

Meer informatie

Dit event organiseren we als onderdeel van ons initiatief Postgroei. Lees er meer over.

Waar en wanneer?

Board event
  • AHK Culture Club, AMS Institute, Amsterdam Economic Board, And The People, Bureau Marineterrein, Kennisland, The Next Speaker
  • 16 apr 2024
  • 16:00 -

    18:00

Neem contact op

Deel dit artikel

Events

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, Twitter en schrijf je in voor onze Board Update.