TechConnect

 • State of the Region
 • Talent voor de Toekomst
 • Voor het verbeteren van de concurrentiepositie en het vergroten van de diversiteit binnen de techscene van de regio, hebben we meer talent nodig. De vraag is enorm, het aanbod schaars. De komende jaren zijn er tienduizenden extra programmeurs, data-analisten, growth hackers, kunstmatige intelligentie experts en tech support medewerkers nodig. TechConnect springt hierop in en biedt initiatieven voor het onder andere opleiden en omscholen van nieuw techtalent.

  Meld je aan

  Is jouw organisatie in de Metropoolregio Amsterdam gevestigd en ben je op zoek naar tech personeel? Of wil je weten hoe je nieuwe tech vaardigheden in jouw organisatie doorgevoerd krijgt? Kom dan 20 juni naar de lancering van TechConnect en sluit je aan!

  Programma

  • Netwerklunch: je wordt voorgesteld aan belangrijke stakeholders uit het tech ecosysteem;
  • Introductie TechConnect en presentatie initiatieven: Viktor Bos, Challenge Lead Talent voor de Toekomst Economic Board en Ruben Nieuwenhuis, Director TechConnect, private lead;
  • Vind de initiatieven die bij je passen: verdeeld over de ruimte is meer informatie te krijgen over alle initiatieven.

  Wie doen er al mee aan TechConnect?

  Startup Amsterdam (mede initiator TechConnect), BIT Students, Economische Zaken Gemeente Amsterdam,  gemeenten van de Metropoolregio Amsterdam, ING, HvA, UvA, Booking, TomTom, Conclusion, Growth Tribe, BSSA, Codaisseur, IFDN / European Leadership University.

  State of the Region

  Techconnect is onderdeel van  State of the Region, het regionale event dat een visie geeft op de Metropoolregio Amsterdam in 2025. De State of the Region is een belangrijk onderdeel van het meerdaagse innovatiefestival WeMakeThe.City.