Netwerkbijeenkomst: ‘Technologie: Onze vriend en vijand?’

 • Algemeen
 • Digitale Connectiviteit
 • Gezondheid
 • We ontmoeten je graag op maandag 3 december op onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Na een kort inhoudelijk programma is er volop tijd om te netwerken en samen plannen te maken voor 2019.

  Programma

  Kate O’Neill  – Fortune 500-adviseur, auteur en Tech-humanist  over de mens-gecentreerde Metropool van de toekomst:

  Hoe kunnen wij de economische, technologische en data gedreven kansen omarmen en tegelijkertijd de meest hoopvolle en leefbare toekomst bieden voor de mensen die er wonen, werken en spelen? Kate neemt ons mee naar de nieuwe wereld waar data en technologie bijdragen aan betekenisvolle menselijke ervaringen, rechtvaardige opbrengsten en duurzame resultaten.

  Arnold WM Smeulders – hoogleraar Artificial Intelligence aan de UvA, lid van AINED voor de nationale agenda AI, directeur van de UvA-labs met Qualcomm en met Bosch, betrokken bij Kepler Vision BV. Kepler is zijn tweede start-up vanuit de universiteit.

  Arnold zal vanuit zijn ervaring met publiek-private samenwerkingen op het Science Park putten om te laten zien dat de rol van de universiteit in de digitale stad verandert.

  DEZE BIJEENKOMST IS VOLGEBOEKT! VIA DE AANMELDLINK KUN JE JE AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST.

   

  Over de locatie:
  De bijeenkomst vindt plaats op het Amsterdam Science Park; de Europese hub voor digitale innovatie en het belangrijkste centrum voor kunstmatige intelligentie en big data-onderzoek in Nederland. Klik hier voor informatie over parkeren..

  Nieuwsgierig naar andere Board events? Hier vind je onze agenda.