Het Preventie Oogstatelier op 12 november bouwt voort op het eerdere Preventie Werkatelier. Doel van deze ochtend is gezamenlijk verder te praten en de oogst op te halen vanuit thematafels rond de thema’s Eigenaarschap, Bestaanszekerheid en Ontplooien/Harmoniseren.

De deuren gaan open om 9:00 uur. Na de eerdere werkateliers zijn de thema’s zelfstandig verdergegaan. We zijn benieuwd naar de inzichten en ideeën die hieruit zijn voortgekomen. Door het delen van deze oogst hopen we elkaar te inspireren en nieuwe stappen te zetten.

Naast de thematische sessies presenteert Inge Müller van Amsterdam Vitaal & Gezond (AVG) de activiteiten van AVG. We bekijken mogelijke verbindingen met de lopende AVG-coalities. Ook presenteren we de uitkomsten van een onderzoek naar financieringsstromen.

De ochtend sluit af met een blik op de toekomst. We gaan in op de verbinding tussen Preventie en de nieuwe koers van Amsterdam Economic Board.

Wil je het Preventie Oogstatelier bijwonen? Stuur dan een mail naar Gerty Holla.

Meer informatie

Op weg naar een slimme, groene en gezonde Metropool van Morgen kan onze regio het zich niet langer veroorloven om zich alleen te richten op ziekte en zorg. In het initiatief Preventie verkennen we hoe de regio gezondheidsverschillen kan verkleinen – met als doel een brede welvaart voor alle inwoners. Ook onderzoeken we mogelijkheden voor het terugdringen van oplopende zorgkosten en toenemende personeelstekorten.

Lees de verslagen over eerdere werkateliers rond preventie.

Amsterdam Economic Board organiseert dit event, in samenwerking met de Metropoolregio Amsterdam en ROM InWest.

Waar en wanneer?

Board event

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Meer events

Deel dit event

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn en schrijf je in voor onze Board Update.