Zorg2025 bijeenkomst over Gezondheidsverschillen

In deze tijd waarin we ons een weg banen uit deze maatschappelijke, Covid-gerelateerde crisis, leggen we de focus op gezondheidsverschillen. Hoe hangen deze - net als hun analyse en aanpak - samen met sociaaleconomische status? En hoe kunnen we daarin een positieve verandering aanbrengen?

Op 1 juni hebben we onze volgende Zorg2025 bijeenkomst – we hopen voor de laatste keer online-  met als thema Gezondheidsverschillen.

We hebben de volgende drie sprekers bereid gevonden hun ideeën uiteen te zetten:

Over Zorg2025

Zorg2025 partners

De Amsterdam Economic Board organiseert de Zorg2025 bijeenkomsten, samen met AhtiSmart Health AmsterdamRabobank en SIGRA. Deze ontmoetingsavonden zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen. Wil je op de hoogte blijven over Zorg2025? Word dan lid van onze Smart Health Amsterdam community.

Amsterdam Economic Board werkt aan het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en -professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid, preventie en data.

17 mei 2021

Meer weten over

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten