TechConnect bij TheNextWeb Conference 9 & 10 mei

Samen met The Next Web Conference zorgt Techconnect er op 9 en 10 mei voor dat 100 mensen uit ondervertegenwoordigde doelgroepen in tech een dagpas en een proefles in programmeren, Data Science, growth hacking of UX/UI design aangeboden krijgen. Zo maken we tech-banen en -opleidingen toegankelijk voor iedereen. Help jij ons om deze mensen een inspirerende en leerzame dag te bezorgen?

De krantenkoppen over het tekort aan technisch opgeleid personeel vliegen je om de oren. Tegelijkertijd hoor je dat bepaalde doelgroepen zoals vrouwen en mensen met een migratieachtergrond ondervertegenwoordigd zijn in tech-functies. TechConnect gelooft dat er in de Metropoolregio Amsterdam genoeg talent aanwezig is om deze vacatures te vullen, maar dat we bepaalde doelgroepen momenteel nog te weinig weten te bereiken. Doel is daarom om in de komende vier jaar 50.000 extra mensen te activeren en op te leiden voor de tech-arbeidsmarkt. TNW Conference is bij uitstek een evenement waar TechConnect die doelgroep wil activeren.

Tekkie worden bij TNW Conference

TheNextWeb Conference (TNW) is sinds een aantal jaar een internationaal begrip. Europa’s grootste tech-conferentie laat zien hoe cool tech kan zijn en dat het iets voor iedereen is. TNW is daarom bij uitstek een conferentie waar je juist die mensen die nog niet betrokken zijn bij de tech-wereld een unieke ervaring kunt geven en kunt inspireren voor een opleiding of omscholingstraject tot programmeur, Data Scientist, growth hacker of UX/UI designer, tot tekkie dus.

Meedoen?

We zijn op zoek naar bedrijven en opleiders die mee willen doen. Wij hebben onderstaand voorstel voor je, maar staan ook open voor andere varianten:

Doe mee als bedrijf

Als partner neem je – tegen een gereduceerd tarief** – 25 kaarten af voor in totaal €6.500 (normaal €12.500). Tien kaarten zijn beschikbaar voor werknemers van het eigen bedrijf die graag nieuwe digitale vaardigheden willen leren (generatie-X), de andere vijftien kaarten stel je beschikbaar voor de overige TechConnect doelgroepen. Interesse? Neem contact op met Eline Vliegen.

Doe mee als opleider

Wil jij als opleider in digitale vaardigheden meedoen door een proefles te verzorgen en een dagdeel met ons in een stand op TNW het belang van digitale vaardigheden benadrukken? Neem ook dan contact op met Eline Vliegen.

TechConnect, het tech-talent actieprogramma van de Amsterdam Economic Board

TechConnect heeft als doel de kansengelijkheid te vergroten en hiermee een inclusieve tech-arbeidsmarkt te creëren, waar meer vrouwen, mensen met een migratieachtergrond, jongeren uit sociaal kansarmere wijken en mensen van alle leeftijden een belangrijke rol spelen.

 

20 maart 2019

Meer weten over

Neem contact op

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten