Stadslogistiek, veiligheid rondom de ArenA en meer zonnepanelen

Elke acht tot tien weken organiseert Amsterdam Smart City een Demodag. Tijdens deze Demodagen krijgen de partners van Amsterdam Smart City de gelegenheid om de voortgang van hun projecten te presenteren, te delen waar ze tegen aan lopen, input te vragen en waar mogelijk ook de andere partners te betrekken. Lees hier het verslag van Demodag #4 – die plaats vond in juli.

Lees het verslag op de Amsterdam Smart City Community website. 

Over Amsterdam Smart City

Amsterdam Smart City is hèt innovatieplatform van de Metropoolregio Amsterdam, bestaande uit een publiek-privaat programma en een community. Door samen te werken komen we tot innovatieve oplossingen voor grootstedelijke vraagstukken van sociale, economische en ecologische aard. Zo zorgen we ervoor dat Amsterdam leefbaar blijft voor iedereen.

Het programma wordt gecoördineerd door de Amsterdam Economic Board en bestaat momenteel uit 19 partners. Naast de Amsterdam Economic Board zijn dat Alliander, Arcadis, Johan Cruijff Arena, Royal Haskoning DHV, Gemeente Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, KPN, Metabolic, Pakhuis de Zwijger, Eurofiber, Amsterdam Institute for Metropolitan Solutions, Gemeente Amstelveen, Waag Society, PostNL, Vervoerregio Amsterdam, Nemo, Kennisland en de Gemeente Haarlemmermeer.

 

15 augustus 2019

Meer weten over

Neem contact op

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten