Inschrijving voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2021 is geopend

Samen met de partners van Zorg2025 organiseert de Amsterdam Economic Board elk jaar de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs.

Je kunt je nu inschrijven voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2021! Inschrijven doe je door je aan te melden op Zorginnovatie.nl en vervolgens vink je bij challenges “Nationale Zorginnovatieprijs 2021” aan. Geef je op voor 30 december. Op dinsdag 9 februari vindt de Regionale Voorronde voor innovaties uit Noord Holland en Flevoland plaats.

Zorginnovatieprijs

De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. Tijdens de Slimme Zorg Estafette vinden de regionale voorrondes plaats door heel Nederland. Elke regio selecteert één genomineerde en een publiekswinnaar en zij gaan door naar de finale op 11 maart tijdens het Health Valley Event. Dit is een kans voor ondernemers om hun innovatie, die al uitgewerkt, getest en gelanceerd is, te versnellen.

Deelnemers maken kans op:

  • Een geldbedrag ter waarde van in totaal € 15.000,- (€ 10.000,- voor de vakjuryprijs en € 5.000,- voor de publieksprijs).
  • Finalisten krijgen gratis toegang en stand op het Health Valley Event.
  • Professionele begeleiding bij verdere ontwikkeling van je innovatie.
  • Toegang tot het netwerk van de Zorg2025 partners.

Over Zorg2025

De Amsterdam Economic Board, SIGRA, Rabobank Amsterdam en Smart Health Amsterdam organiseren al jarenlang succesvol de Zorg2025-bijeenkomsten en de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs. De Zorg2025-bijeenkomsten zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen.

4 december 2020

Meer weten over

Neem contact op

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten