Nieuwe partner Amsterdam Smart City: creatief bureau Havas Lemz

Amsterdam Smart City kondigt graag een nieuwe partner aan: creatief bureau Havas Lemz. We vroegen Willem van der Schoot, CEO, om het bureau voor te stellen en uit te leggen waarom ze zich bij Amsterdam Smart City hebben aangesloten.

Havas Lemz is een creatief bureau dat er sinds de oprichting in 2000 (toen heette het nog Lemz) naar streeft om met creativiteit de wereld beter te maken. Door merken meer betekenis te geven, worden de bedrijven erachter succesvoller en creëren we tegelijkertijd een betere wereld. Verbeelding heeft het vermogen om mensen te inspireren, te bewegen en bruggen te bouwen. We zetten dit graag in om zoveel mogelijk positieve impact te realiseren.

We hebben ons om een aantal redenen aangesloten bij Amsterdam Smart City. We zijn een Amsterdams bureau (op een prachtige locatie: Stadhouderskade 1) en voelen ons verbonden met deze bijzondere stad. Daarnaast steunen we de missie van Amsterdam Smart City om met elkaar een betere stad te creëren – geweldig als we een bijdrage kunnen leveren aan het schoner, socialer en leefbaarder maken van onze omgeving. Ook als inspiratiebron en best practice voor andere steden in Nederland en daarbuiten. En ten derde geloven we in ‘Coalitions for Change’ waarbij organisaties, bedrijven en mensen de handen ineen slaan om samen de uitdagingen van deze tijd aan te gaan. We leven in een beslissend decennium waarin fundamentele problemen in de wereld aangepakt moeten worden. Dat gaat niet als iedereen alleen vanuit eigenbelang denkt. We hebben elkaar nodig en moeten samen optrekken. Dat is niet alleen noodzakelijk, het is ook inspirerend en leidt tot doorbraken die ons een nieuw tijdperk binnen kunnen loodsen. Prachtig als we dat in de stad Amsterdam op korte termijn al voelbaar kunnen maken en voor de lange termijn een duurzaam fundament kunnen bouwen. Met onze verbindende creativiteit hopen we daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

13 juli 2020

Meer weten over

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten