Improving the State of the Region

20 – 24 juni De Regio werkt 5 dagen aan Metropool van de toekomst.

State of the Region 20 juni – 12.30 – 19.00 uur

State of the Region is het moment in het jaar om de toekomst van de Metropoolregio Amsterdam vorm te geven. State of the Region bestaat uit drie deelprogramma’s:

  • Acts of the Region, waarin stakeholders uit de Metropoolregio Amsterdam in parallelsessies met elkaar in gesprek gaan over vijf concrete initiatieven die zijn verbonden aan de uitdagingen van de Amsterdam Economic Board. De events van twee van deze uitdagingen zijn voor iedereen toegankelijk.
    • Inschrijven voor Tada – Duidelijk over Data: Met data kunnen we steden schoner, veiliger en gezonder maken. Maar alleen als mensen zeggenschap en controle blijven houden over data en niet andersom.  Wil je ook samenwerken als het gaat om verantwoorde omgang met data? Schrijf je hier in!
    • Inschrijven voor Circulair Inkopen: Wil je ook meedoen aan circulair inkopen in de regio? Wil je op het podium staan met je eigen traject, samen met je partners in de keten? Heb je nog een duwtje nodig? Of wil je voornamelijk even kijken en proeven? Schrijf je hier in!
  • Facts of the Region, waarin wordt besproken hoe de Metropoolregio Amsterdam er feitelijk voor staat o.a. aan de hand van de Economische Verkenningen gepresenteerd door. Henri de Groot, hoogleraar regionaal economische dynamiek aan de Vrije Universiteit. Klik hier om in te schrijven.
  • Future of the Region, waarvoor 700 decision makers en change makers uit de regio zijn uitgenodigd door Jozias van Aartsen, waarnemend burgemeester van Amsterdam om samen de toekomst van de Metropoolregio Amsterdam vorm te geven. Klik hier om je in te schrijven voor de wachtlijst.

WeMakeThe.City – 20 juni vanaf 19.00 uur, 21-24 juni

Het festival dat de stad beter maakt. Vijf dagen lang pakken we, met publiek én experts, urgente uitdagingen op voor het dagelijks  leven in de stedelijke omgeving. Op tientallen locaties verspreid over de stad Amsterdam én de regio. Met lezingen, filmvertoningen, exposities, voorstellingen, stadsexpedities, games, workshops, expertmeetings, gesprekken, labs, werkplaatsen en een uitnodigend en actief weekendprogramma voor een groot en breed  publiek. Voor Amsterdam, de Metropoolregio Amsterdam, Europese steden en de rest van de wereld.

Klik hier voor het programma en tickets.

Blijf op de hoogte via www.iamsterdam.com/stateoftheregion en https://wemakethe.city

19 januari 2018

Meer weten over

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten