Hoe scoort jouw organisatie op duurzaam inkopen?

Inkopen, hoe doe je dat als organisatie nu op een verantwoorde manier? Je kunt bijvoorbeeld altijd kiezen voor een duurzamer alternatief voor energie en vervoer, maar ook ICT, catering en kantoormeubilair kun je eerlijker en innovatiever inkopen. Hoeveel impact maakt jouw organisatie al als het gaat om facilitair inkopen?

Onderzoek Hogeschool van Amsterdam

In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam bieden wij de mogelijkheid om op basis van een Impact Scan – facilitair inkopen, je eigen organisatie door 3e jaars studenten (Minor Inkoop) onder de loep te laten nemen.

Hoe doet jouw organisatie het op het gebied van facilitair inkopen? En welke verbeterpunten zijn er nog om echt impact te kunnen maken? De studenten brengen het aan de hand van een interview van ongeveer een uur in kaart en komen graag in contact met jouw organisatie.

Meld je aan

Wil jij actief aan de slag met Inkopen met Impact en ben je benieuwd hoe jouw organisatie er op dit moment voor staat? Aanmelden voor het onderzoek kan tot 20 november 2020 via inkopenmetimpact@amecboard.com o.v.v. onderzoek.

  • Wanneer: oktober en november 2020
  • Voor wie: Inkopers Facilitaire Zaken, COO

28 september 2020

Meer weten over

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten