Easee, online oogmeting: goed zicht voor iedereen

De Amsterdam Economic Board verwelkomt Easee als nieuwste lid van de Network Council. Het bedrijf is de winnaar van de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs én staat in de top vijf meest innoverende start ups in de zorgsector. Wat maakt Easee zo bijzonder?

Easee is ’s werelds eerste CE gecertificeerde online oogmeting. Met deze oogmeting kunnen gebruikers met een laptop en smartphone, thuis een oogmeting uitvoeren. Easee heeft als missie de toekomst van ons zicht én de manier waarop wij onze ogen testen te veranderen. Yves Prevoo, Founder & CEO: “Wij vinden dat goed zicht altijd en voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met de nieuwe Easee online oogtest meet je jouw ogen makkelijk en snel, waar en wanneer je wilt”. Met deze zorginnovatie is Easee nu één van de finalisten bij de Nationale Zorginnovatieprijs.

Deze week is de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs tijdens het Health Valley event op 14 maart. Jij kunt nog mee bepalen wie de publiekswinnaar wordt. Welke innovatie denk jij dat het verschil gaat maken voor de Nederlandse Zorg? Breng nu hier jouw stem uit! De stemronde sluit om 12:00 uur op 14 maart 2019.

Zorginnovatieprijs

De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. Er vinden negen regionale voorrondes plaats door heel Nederland. Elke regio selecteert één genomineerde en een publiekswinnaar en zij gaan door naar de finale op 14 maart tijdens het Health Valley Event. Dit is een kans voor ondernemers om hun innovatie, die al uitgewerkt, getest en gelanceerd is, te versnellen.

Over Zorg2025

De Amsterdam Economic Board, SIGRA, Rabobank Amsterdam en de Kamer van Koophandel organiseren al jarenlang succesvol de Zorg2025-bijeenkomsten en de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs. Vanaf dit jaar sluit ahti als partner aan. De Zorg2025-bijeenkomsten zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen.

11 maart 2019

Meer weten over

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten