Join us

Bouw mee aan de Metropool van de toekomst

The Board works with decision-makers, innovation managers and changemakers in industry, universities and government to develop a smart, green and healthy region. Take an active role in the Board’s initiatives within one or more of the six urban challenges.

Word lid van de Network Council

Innovatie is teamwork. Sluit je aan bij de Network Council en werk aan de regio van de toekomst, samen met de partijen die ertoe doen.

Als lid krijg je onder andere toegang tot het grootste netwerk van CEO’s en bestuurders uit de regio, word je uitgenodigd voor exclusieve events onder leiding van de burgemeester van Amsterdam en krijg je als eerste de kans om mee te werken aan nieuwe innovatieve trajecten.

Neem contact met mij op

Marjan Schrama

Relationshipmanager
Amsterdam Economic Board

Slide “Samenwerking tussen gemeenten, zorgverleners, verzekeraars, kennisinstellingen, bedrijven, universiteiten en technologie is een absolute voorwaarde om te werken aan de verbetering van gezondheid en preventie van ziekte, door slimme toepassingen van data-analyses, in de regio. De Board is een onmisbare schakel in het verbinden van deze partijen en het aanjagen van innovatie en initiatieven. Philips draagt hier met zijn lidmaatschap aan de Board graag aan bij.” Jeroen Tas, Chief Innovation & Strategy Officer Philips Slide “Het is in ieders belang dat ook werkgevers investeren in het talent van de toekomst. Als actief partner binnen de Board zijn we gezamenlijk onderdeel van een oplossing die bijvoorbeeld het tekort aan informaticadocenten het hoofd kan bieden.” Corinne Vigreux, oprichter TomTom en Codam College Slide “Ons lidmaatschap van de Network Council van de Amsterdam Economic Board blijkt in onze ontwikkeling regelmatig een zeer waardevol netwerk, zowel in de regio als in het buitenland. Bovendien is het een goede manier om in contact te komen met overheden en onze visie op duurzaamheid met hen te delen.” Jan Hein Tiedema, Executive Managing Director the Edge Slide “De Board is voor ons een belangrijke netwerkorganisatie waar veel zaken aan elkaar geknoopt worden. We werken met de Amsterdam Innovation ArenA aan concrete, praktische toepassingen die we direct kunnen uitvoeren. Als we bereid zijn om met elkaar data uit te wisselen, vindt de komende vijf jaar een enorme duurzaamheidstransitie plaats.” Henk Markerink, Directeur Johan Cruijff Arena Slide “Als we toe willen naar zero emissie in 2025, moeten we dat regionaal oppakken, niet alleen met één of twee grote steden. Daarom is dit regionale initiatief van de Amsterdam Economic Board zo belangrijk. Fantastisch om te zien hoe bedrijven, kennisinstellingen en overheden in de regio de handen ineen slaan voor duurzame mobiliteit.” Mariette van Empel, Programmadirecteur Duurzame Mobiliteit
bij het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat

Ontmoet onze 100+ leden

Cecilia van Weel - Niesten Wethouder
Jeroen Heijmans Senior Regional Vice President
Jan Nico Appelman Gedeputeerde Economische Zaken