Doe mee

Bouw mee aan de Metropool van de toekomst

De Board werkt samen met besluitvormers, innovatiemanagers en changemakers in het bedrijfsleven, universiteiten en overheid om een ​​slimme, groene en gezonde regio te ontwikkelen.

Wil jij innovatieve projecten verder brengen, samen met andere koplopers uit de regio? Doe mee en sluit je aan bij een initiatief van de Board:

Word lid van de Network Council

Innovatie is teamwork. Sluit je aan bij de Network Council en werk aan de regio van de toekomst, samen met de partijen die ertoe doen.

Als lid krijg je onder andere toegang tot het grootste netwerk van CEO’s en bestuurders uit de regio, word je uitgenodigd voor exclusieve events onder leiding van de burgemeester van Amsterdam en krijg je als eerste de kans om mee te werken aan nieuwe innovatieve trajecten.

Neem contact met mij op

Marjan Schrama

Relatiemanager
Amsterdam Economic Board

Slide “We moeten gebruik maken van de data, kennis en capaciteit van de verschillende partners. Voor mij is de Amsterdam Economic Board de gezamenlijke inspanning voor een verantwoordelijke en veerkrachtige Metropool Amsterdam.” Geert ten Dam, Voorzitter College van Bestuur, UvA Slide “Voor de groene agenda is nog veel werk te verrichten. Dat heeft investeringen nodig, maar ook bekendheid. En een goed netwerk.” Michiel Kolman - Elsevier | Amsterdam Economic Board Michiel Kolman, Senior Vice President Research Networks Elsevier Slide “Deelname aan de Network Council biedt onze leden een sterke waardevermeerdering. Wij bundelen doelstellingen door kennis, informatie en ons netwerk te delen. Samen werken wij aan een slimme, groene en gezonde toekomst.” Claudia van Haeften - Societeit Vastgoed | Amsterdam Economic Board Claudia van Haeften, Founder Sociëteit Vastgoed Slide “Met bedrijven, kennisinstellingen en overheid in de Amsterdamse regio werken wij samen aan een inclusieve arbeidsmarkt. Daarom zijn we lid van de Network Council.” Lex de Boer, Algemeen directeur Pantar Slide “Zet je geen targets, dan komt niemand in beweging. Om ze te behalen, moeten we samenwerken. Daar speelt Amsterdam Economic Board een belangrijke rol bij.” Steven van Schilfgaarde, CEO Royal Flora Holland Slide “De Network Council is voor ons dé manier om doelstellingen te bereiken, samen met andere organisaties. Als partner van TekkieWorden verzekeren we ons van jong talent.” Patrick Brand - Interxion | Amsterdam Economic Board Patrick Brand, Marketing en Communicatie Manager Interxion

Ontmoet onze 100+ leden

Bert Rebel Wethouder
Marc Koster Directeur Strategie & Innovatie Amsterdam UMC
Mario Hegger Wethouder
Lex de Boer Algemeen directeur