Doe mee

Bouw mee aan de Metropool van de toekomst

Samen met koplopers van bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken we aan de slimme, groene en gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam. Sluit je aan bij een initiatief:

Word lid van de Network Council

Wil je met innovatieve projecten het verschil maken in de Metropool Amsterdam? En ben je op zoek naar samenwerking en inspiratie om je plannen en ambities te realiseren? Sluit je dan aan bij de Network Council van de Amsterdam Economic Board.

Neem contact met mij op

Marjan Schrama

Relatiemanager
Amsterdam Economic Board

Slide “Samenwerking tussen gemeenten, zorgverleners, verzekeraars, kennisinstellingen, bedrijven, universiteiten en technologie is een absolute voorwaarde om te werken aan de verbetering van gezondheid en preventie van ziekte, door slimme toepassingen van data-analyses, in de regio. De Board is een onmisbare schakel in het verbinden van deze partijen en het aanjagen van innovatie en initiatieven. Philips draagt hier met zijn lidmaatschap aan de Board graag aan bij.” Jeroen Tas, Chief Innovation & Strategy Officer Philips Slide “Het is in ieders belang dat ook werkgevers investeren in het talent van de toekomst. Als actief partner binnen de Board zijn we gezamenlijk onderdeel van een oplossing die bijvoorbeeld het tekort aan informaticadocenten het hoofd kan bieden.” Corinne Vigreux, oprichter TomTom en Codam College

Ontmoet onze 100+ leden

Richard Francke Directeur
Mirjam van Praag Voorzitter College van Bestuur
Jos van Kleef Algemeen Directeur
Thijs Vink Sales Director Benelux