MRA University met Kees Vendrik

Wat zijn de effecten van de coronacrisis op de Metropoolregio Amsterdam? Elke dinsdag (deze keer een woensdag) neemt een topwetenschapper je mee in zijn of haar visie op de gevolgen van de coronacrisis.

Dit is de elfde webinar in de online serie van MRA University. Het onderwerp en de spreker van deze editie worden binnenkort bekend gemaakt.

Kijk mee via Zoom

De link volgt binnenkort.

Over MRA University

MRA University biedt elke dinsdag van 1630-1730 uur online en interactieve colleges van topwetenschappers aan beleidsmakers, ondernemers, onderzoekers en bestuurders van bedrijven en overheden om beter te kunnen begrijpen wat de impact is van de coronacrisis op de regio Amsterdam en hoe we daarop kunnen reageren.

De reeks webinars van MRA University richt zich op de gevolgen van de coronacrisis die cruciaal zijn voor de Metropoolregio Amsterdam. Het gaat daarbij om onderwerpen die hun urgentie tijdens en na de coronacrisis zullen behouden zoals arbeidsmarkt, bouwen en wonen, mobiliteit, circulaire economie en energietransitie. MRA University wordt georganiseerd door de Metropoolregio Amsterdam in samenwerking met de Amsterdam Economic Board en de gemeente Amsterdam.

Voor in je agenda

  • 23 juni – MRA University met Kees Vendrik (Triodos Bank)
  • 30 juni – MRA University met Valerie Frissen (Universiteit Leiden)

Eerdere edities bekijk je op de website van MRA University:

  • Professor Henri de Groot (VU Amsterdam) over de impact op de economie
  • Professor Ton Wilthagen (Tilburg University) over de effecten op de arbeidsmarkt
  • Lector Walther Ploos van Amstel (Hogeschool van Amsterdam) over de gevolgen voor transport en logistiek
  • Professor Peter Boelhouwer (TU Delft) over de veranderingen op de woningmarkt
  • Michiel de Vries (Jester) over hoe je scenario’s kan gebruiken om met onzekerheden om te gaan.

Suggesties?

Welke wetenschapper moeten we écht vragen voor volgende edities van MRA University? Stuur een e-mail naar events@amecboard.com.