Gezocht: Stagiair(e) Communicatie & Events

Jaarlijks organiseren we zo’n 40 events en daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken! De Amsterdam Economic Board biedt een interessante stageplaats voor minimaal 4 dagen voor een student HBO of universiteit voor een periode van 3 tot 5 maanden.

Wat ga je doen?

  • Je verzorgt de communicatie voor, tijdens en na events op onze eigen communicatiekanalenkanalen, naar deelnemers en de zichtbaarheid bij onze partners;
  • Je haalt interessante quotes op bij deelnemers tijdens het events;
  • Je gaat op zoek naar passende locaties;
  • Je bent contactpersoon voor leveranciers;
  • Je ondersteunt hands-on tijdens events.

Kortom, een leuke uitdaging, met veel mogelijkheden om te leren, je verder te ontwikkelen en je netwerk te vergroten. Je komt te werken in een team van communicatie professionals en wordt begeleid door Rolinka Kok, event manager bij de Board.

Wie ben jij?

Je bent een student aan universiteit of hbo-opleiding. Je bent enthousiast en wil graag leren. Je bent initiatiefrijk en kunt zelfstandig werken. Daarnaast houd je van organiseren en plannen, kun je makkelijk schakelen en ben je flexibel. Je kunt je communicatief en schriftelijk sterk uitdrukken. Ook vind je het leuk om samen aan de slag te gaan, nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk te vergroten.

Wie zijn wij?

De Board werkt samen met besluitvormers, innovatiemanagers en change makers binnen bedrijven, kennisinstellingen en overheden aan een slimme, groene en gezonde Metropool van de toekomst.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een fijne werkplek op het Marineterrein in Amsterdam, met een informele en collegiale sfeer. Een uitdagende meewerkstage op het gebied van events en communicatie. Het aanpassen van de meewerkstage naar een onderzoeksstage is bespreekbaar. Je krijgt alle ruimte om te leren en te werken aan je stageopdracht. We waarderen je eigen inbreng en enthousiasme. Wij bieden de stageplaats aan tegen een nette vergoeding.

Interesse gewekt?

Vind je dit allemaal goed klinken? Dan horen we graag van je! Stuur je cv en een korte motivatie z.s.m. naar Andrea Joosse, hoofd communicatie bij de Amsterdam Economic Board: a.joosse@amecboard.com. Bij haar kun je ook met je vragen terecht via 06 23 06 38 38 . Hopelijk spreken we elkaar snel!

21 maart 2019

Meer weten over

Neem contact op

Blijf jij ook op de hoogte?

8x per jaar nieuws en events uit de regio: schrijf je in voor de Board Update nieuwsbrief

Deel dit artikel

#slimgroengezond

Wil je meer van dit soort artikelen?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.

Lees ook deze berichten