Voor Anders kijken, anders doen zijn gedurfde keuzes noodzakelijk. Ook om preventie en gezondheid te verbeteren.

In het voorjaar namen vertegenwoordigers van regionale publieke en private partijen deel aan het Preventiediner Gezond & Actief Leven in de Metropool van Morgen, georganiseerd door Amsterdam Economic Board in samenwerking met het MRA Bureau en ROM InWest.

Uit de reacties bleek een duidelijke behoefte aan een vervolg. Als onderdeel van de oproep Anders kijken, anders doen organiseren we daarom een werkatelier Preventie en Gezondheid.

Heb je interesse in dit werkatelier Preventie en Gezondheid? Stuur dan een e-mail naar Gerty Holla.

Blijf op de hoogte

Wil je meer weten, zodra er details bekend zijn? Of ben je geïnteresseerd in het vervolg met Anders kijken, anders doen? Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte over deze beweging en nodigen je uit voor de werkateliers.

Programma

Dit werkatelier wordt gehouden in de Metropool Amsterdam op 14 september, van 9:30-12:30 uur (inclusief lunch). Inloop start om 9:00 uur.

Tijdens dit werkatelier gaan we met elkaar aan de slag met de deelopgaven die naar voren kwamen in de vorige bijeenkomst. Hoe gaan we samen anders kijken en anders doen? We willen een start maken met een preventie roadmap voor de Metropool Amsterdam.

Het programma en de locatie maken we binnenkort bekend.

Meer informatie

De werkateliers zijn leer – en experimenteerruimtes voor veranderaars binnen bedrijven, overheden, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties, om met elkaar te leren wat anders kijken en anders denken betekent. En hoe je anders kijken en anders doen toepast op concrete vraagstukken. Lees meer over Anders kijken, anders doen.

Ook voor Amsterdam Economic Board is anders kijken, anders doen nieuw. De programmering wordt dan ook deze zomer doorontwikkeld. 

Waar en wanneer?

Board event
 • Amsterdam Economic Board
 • 14 sep 2023
 • 09:00 -

  12:30 uur

Neem contact op

 • Richard Hoving

  Richard Hoving

  Lead Mobiliteit

  Amsterdam Economic Board

 • Gerty Holla | Amsterdam Economic Board

  Gerty Holla

  Lead Gezondheid

  Amsterdam Economic Board

 • Yvonne Roos | Amsterdam Economic Board

  Yvonne Roos

  Communicatieadviseur

  Amsterdam Economic Board

Deel dit artikel

Events

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, Twitter en schrijf je in voor onze Board Update.