De Loopbaanpaden Techniek en Bouw zijn afgerond en we blikken terug op de afgelopen twee jaar. Dit project werd mogelijk gemaakt door ons programma House of Skills, Crossover en Instituut Gak.

Programma

We gaan in op de ketensamenwerking die nodig is om meer mensen te laten instromen als werknemer in de Techniek- en Bouwsector. We vertellen over het traject met vijf werkgevers, met wie we aan de slag zijn gegaan met de skillsaanpak. Ook praten we over de skillsgerichte initiatieven die we hebben gemonitord. Hierover delen we interessante resultaten en good practices.

Ook gaan we in gesprek met Josje Damsma, directeur van CrossOver, over de kansen voor de toekomst. Want: hoe zorgen we voor meer instroom in de Techniek & Bouw?

Toegang tot dit evenement is gratis. Registratie is verplicht.

Meer informatie

Met ons programma House of Skills werken we vanuit het concept van brede welvaart aan een wendbare onderwijs- en arbeidsmarkt in de energie- en digitale transitie. We zetten in op meer synergie, sluiten aan bij de prioriteiten in de Metropool Amsterdam en gaan sterker sturen op impact. Op die manier draagt House of Skills bij aan ons thema Waardevol werk voor iedereen.

House of Skills neemt met haar partners een voortrekkersrol in het vergroten van de instroom van nieuwe medewerkers in de bouw en techniek. Dat doen zij met een skills-gerichte aanpak, gericht op een leven lang ontwikkelen. Dat helpt werkgevers en werknemers met reskilling en upskilling om nu en in de toekomst over de juiste skills te kunnen beschikken.

Daarnaast zetten we onze kennis in voor het verminderen van de arbeidstekorten in maatschappelijk relevante sectoren. Ook maken we de arbeidsmarkt inclusiever en brengen we in de onderwijs- en arbeidsmarkt systeemdoorbraken in kaart en hoe wij daaraan kunnen bijdragen.

Waar en wanneer?

Board event
 • Instituut Gak, Crossover, House of Skills
 • 02 feb 2023
 • 16:00 -

  17:00 uur

Neem contact op

 • Kim Hooiveld | House of Skills | Amsterdam Economic Board

  Kim Hooiveld

  Programmadirecteur

  House of Skills

 • Djura Baard

  Communicatieadviseur

  House of Skills

 • Ronald Koen

  Communicatieadviseur

  House of Skills

Deel dit artikel

Events

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, Twitter en schrijf je in voor onze Board Update.