In een korte, online sessie praten we Board- en Network Councilleden bij over regionale ontwikkelingen. Er is ruimte om hulpvragen te stellen en nieuwe onderwerpen te agenderen.

Programma

Het programma voor de update voor Board- en Network Councilleden volgt binnenkort.

Deze online sessie is op uitnodiging. Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Neem dan contact op met Marjan Schrama.

Meer informatie

De Board

De Board van Amsterdam Economic Board bestaat uit topbestuurders van bedrijven, kennisinstellingen en overheden uit de Amsterdamse regio en personen die een belangrijke bijdrage leveren aan het gesprek over de toekomst van de Metropool Amsterdam. Boardleden treden uitsluitend op uitnodiging toe tot onze Board. Wij zorgen daarbij voor een goede balans tussen leden uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen, overheden en andere (maatschappelijke) organisaties.

Er zijn veel manieren om actief betrokken te zijn bij Amsterdam Economic Board. Doe met ons mee! Je bent meer dan welkom.

Network Council

De Network Council is een krachtig netwerk van zo’n 135 vooraanstaande decisionmakers (bestuurders, CEO’s, voorzitters, founders, CIO’s, directeuren) binnen bedrijven, kennisinstellingen en overheden.

Wil je je aansluiten? Lees meer over de voordelen van het lidmaatschap voor jouw organisatie.

Waar en wanneer?

Board event
  • Amsterdam Economic Board
  • 18 apr 2024
  • 08:30 -

    09:15 uur

Neem contact op

Deel dit artikel

Events

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, Twitter en schrijf je in voor onze Board Update.