Investeerders en startups in de Life Sciences & Health-sector komen op 30 november samen in Startup Village in Amsterdam.

De regio Amsterdam heeft een enorme hoeveelheid know-how en ondernemersgeest binnen de Life Sciences & Health-sector. Die creëren innovatie en impact voor de maatschappij. ROM InWest, Amsterdam Economic Board en Startup Village Amsterdam hebben hun krachten gebundeld om dit ecosysteem te ondersteunen.

Op 30 november organiseren wij een baanbrekend regionaal Capital Match evenement. Hier koppelen we investeerders aan startups & scaleups. Ook zijn er showcases van enkele succesvolle fundraising deals en een workshop voor onderzoekers met startup ambitie.

Programma

Het evenement trapt om 13:00 uur af met een plenaire sessie. Hier delen startups hun ervaringen met fondsenwerving en het bedrijfsontwikkelingsproces. Investeerders denken na over wat er nodig is om gefinancierd te worden. Daarna beginnen twee parallelle sessies:

  • één-op-één matching tussen startups en investeerders (vooraf gepland);
  • een workshopsessie voor startende tech-ondernemers over wat er nodig is om een idee uit te bouwen tot een succesvolle startup;

Maak kennis met een selectie van onze sprekers:

Deelname aan dit event is op uitnodiging. Wil je erbij zijn? Stuur dan een e-mail naar Gerty Holla.

Meer informatie

LSH Capital Match wordt georganiseerd door ROM InWest, Startup Village en Amsterdam Economic Board in het kader van Impact en Ondernemerschap met Rabobank, Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam en Amsterdam UMC. Met steun van Startup Amsterdam en in samenwerking met Invest-NL en Innovatiefonds Noord-Holland.

Geregistreerde investeerders voor de matchmaking zijn onder andere: Value Creation Capital, Shaping Impact Group, Positron Ventures, Lumo Labs, NextGen Ventures, Noaber, Innovation Industries, CbusineZ, Holland Capital, Thuja, BioGeneration Ventures, Rabobank, Innovatiefonds Noord-Holland, ASIF, ROM InWest en Invest-NL.

De workshopsessie voor ‘startende tech ondernemers’ is bedoeld voor medewerkers en studenten van onderzoeksinstellingen met de ambitie om een tech bedrijf te starten en voor high tech startups die toegang en validatie nodig hebben in onderzoeks-, diagnostiek- en zorginstellingen.

Ben jij een tech ondernemer, startup of investeerder in Life Science & Health en wil je het evenement bijwonen? Deelname is gratis. Neem contact op met Gerty Holla voor toegang. Matchmaking met investeerders wordt voorbereid en gepland.

Waar en wanneer?

Board event

Neem contact op

Deel dit artikel

Events

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, Twitter en schrijf je in voor onze Board Update.