Op 23 en 24 mei is de derde editie van de B for Good Leaders Summit. Hier komen ’s werelds meest vooruitstrevende besluitvormers bijeen, die zich inzetten voor het opbouwen van de regeneratieve economie. Onze directeur-bestuurder Jessica Peters-Hondelink spreekt op dit event over collectief leiderschap bij transformaties in de regio.

Programma

Een goedgevuld tweedaags programma waarbij diverse zakelijk leiders aan het woord zijn over hun inzet voor positieve verandering. Deze diverse groep, die wereldwijd verschillende industrieën vertegenwoordigt, bestaat uit CEO’s, ondernemers en leidinggevenden die werken aan ethische en duurzame praktijken.

Jessica Peters-Hondelink spreekt op 24 mei. Bekijk het volledige programma op de website van B for Good Leaders.

Wil je erbij zijn? Vraag een toegangsbewijs aan.

Meer informatie

Het hoofdthema van de summit 2024 is ‘Business for Good in Action’. Het programma wordt zorgvuldig samengesteld door een team van curatoren die zullen uitdagen, inspireren en ons tot actie zullen brengen rond 7 thema’s en andere opkomende belangrijke onderwerpen.

Deze thema’s zijn geselecteerd door CEO’s die de vorige topontmoetingen hebben bijgewoond. Deze paden beschouwen zij als de meest directe wegen om te versnellen, te beïnvloeden, en ons te helpen een nieuwe, regeneratieve economie op te bouwen.

Waar en wanneer?

Board on stage

Neem contact op

Deel dit artikel

Events

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.