Ben jij met jouw organisatie bezig met eerlijk en veilig data delen? Dan kom je natuurlijk naar het AMdEX Acceleration Event op 30 november.

De digitale notaris van AMdEX levert juridische contracten aan organisaties die data willen delen – en dwingt de voorwaarden af. Met data-contracten die eenvoudig, goedkoop en snel beschikbaar zijn, creëren we een eerlijker digitaal speelveld. Alle organisaties hebben dan gelijke toegang tot data. Dat is waar AMdEX zich de afgelopen jaren voor heeft ingezet.

Kom op donderdag 30 november van 14:00 tot 18:00 uur naar B.Amsterdam B3 (Johan Huizingalaan 400 in Amsterdam). Samen met partners en geïnteresseerden in data delen kijken we terug op de reis die AMdEX heeft gemaakt en vieren de vele successen. Ook delen onze partners hun succesverhalen, hun obstakels en learnings.

We staan met AMdEX klaar om een select aantal praktijkgevallen te ondersteunen bij hun wens om data te delen. Met jou kijken we gezamenlijk vooruit naar wat er komen gaat en wat nodig is voor nog meer successen.

Lees meer over het programma en meld je gratis aan voor dit evenement.

Programma

Je krijgt een voorproefje van AMdEX en de kans om:

  • Van Bellingcat te leren hoe je publiek beschikbare data kunt gebruiken om informatie over conflicten bloot te leggen en te verifiëren. Bellingcat is een onafhankelijk collectief met een passie voor open source onderzoek.
  • Van KLM te leren waarom en hoe concurrerende luchtvaartmaatschappijen data delen.
  • Van Abykys te leren hoe je een business case opbouwt voor je datasamenwerking waar alle deelnemers baat bij hebben.
  • Leer van Dexes en Roseman Labs hoe AMdEX startups en mkb’ers ondersteunt.

En er komt nog veel meer. Ontdek de meest up-to-date programma-details van het AMdEX Acceleration Event.

Aanmelden is gratis, registratie is verplicht.

Meer informatie

AMdEX is een gezamenlijk innovatieproject dat een brug slaat tussen de publieke en private sector om betrouwbare methoden te ontwikkelen voor het gebruik van gevoelige gegevens door middel van het afdwingen van digitaal beleid. Bekijk de korte video en lees meer over AMdEX.

Waar en wanneer?

Board event

Neem contact op

Deel dit artikel

Events

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, Twitter en schrijf je in voor onze Board Update.