Bij AI020 vinden studenten en werkgevers elkaar rond kunstmatige intelligentie, data- en computer science. Met keynotes en workshops is het meer dan een carrièrebeurs. Het doel is: AI-genieën, ontwikkelaars, gamers, hackers, wetenschappers, startups en andere fans van internet en technologie samen te brengen.

Het programma is gebaseerd op vraag en aanbod. Van studenten en werkgevers, maar ook van bezoekers en presentatoren, banen en toekomstige werknemers.

De hele middag krijgen bedrijven en studenten de kans om met elkaar in contact te komen op de standmarkt. Bedrijven geven pitches voor de studenten om zich te presenteren. Acht bedrijven hebben daarnaast de mogelijkheid een ​​workshop van 45 minuten te houden en met geïnteresseerde studenten dieper in te gaan op een onderwerp. Ook staan er sprekers op het podium met lezingen over AI. Een perfecte kans om te horen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI.

Het event wordt georganiseerd door onze partner Amsterdam AI. Bekijk de speciale event-website van AI020 om deel te nemen als bedrijf of als student.

Programma

  • 12:30 – 17:00 uur – Standmarkt
  • 13:00 – 16:45 uur – Workshops
  • 13:00 – 16:30 uur – Sprekers

Meer informatie

Amsterdam AI werkt aan de ontwikkeling en inzet van verantwoorde technologie in kunstmatige intelligentie en het versterken van het regionale AI-ecosysteem. Het is een samenwerking tussen overheden en academische, medische en andere organisaties in de Metropool Amsterdam.

Ons initiatief Smart Health Amsterdam, dat zich richtte op AI en data sciences in de gezondheidszorg, is vorig jaar gefuseerd met Amsterdam AI.

Waar en wanneer?

Partner event

Neem contact op

Deel dit artikel

Events

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, X en schrijf je in voor onze Board Update.