Ondernemerspitch: Beste idee voor de 1,5 meter-samenleving!

 • Algemeen
 • Dit evenement is op uitnodiging.

  Het zijn barre tijden waarin veel ondernemers de grootste moeite hebben hun bedrijf overeind te houden. Langzamerhand gaan we van een intelligente lockdown naar de 1,5 meter-samenleving en dat biedt voor ondernemers ook nieuwe perspectieven. Wij merken dat aan de vele initiatieven die al door bedrijven worden genomen om die 1,5 meter-samenleving vorm te geven. Om deze vaak creatieve initiatieven te stimuleren en een podium te bieden, van elkaar te leren en te ondersteunen in de verdere ontwikkeling, organiseren we een ondernemerspitch.

  Ben je ondernemer in de Metropool Amsterdam en heb je creatieve plannen voor het ondernemen in de 1,5 meter-samenleving? Doe mee of deel dit met je netwerk!

  Tien kanshebbers mogen pitchen

  De tien meest innovatie ideeën pitchen in de ochtend van 20 mei twee minuten hun idee voor een panel bestaande uit: Femke Halsema (Burgemeester Amsterdam), Victor Everhardt (Wethouder Economische Zaken, Amsterdam), Barbara Baarsma (Directievoorzitter Rabobank Amsterdam), Mirjam van Praag (Voorzitter College van Bestuur VU), Ruben Nieuwenhuis (Sociaal ondernemer en initiatiefnemer TechConnect) en Bart Jan Freriks (Managing Director ENGIE, Zaanstad). Deze bijeenkomst zal digitaal plaatsvinden vanwege het coronavirus.

  De beste 1,5 meter-samenleving ondernemersideeën

  De volgens het panel drie beste initiatieven krijgen toegang tot de kennis en het grote en diverse netwerk van de samenwerkende organisaties en ondersteuning bij de uitvoering van hun plannen van de organiserende partners.

  De ideeën van alle ingezonden initiatieven worden publiekelijke zichtbaar gemaakt op een online ideeënmarkt, waarmee we ‘corona-proof’ ondernemerschap aanmoedigen en een groter publiek in de regio willen inspireren.