Ilse Zaal

Ilse Zaal

Gedeputeerde

Provincie Noord-Holland

Ilse Zaal is gedeputeerde van de provincie Noord-Holland voor Economie, inclusief Onderwijs en Arbeidsmarkt, Landbouw en Visserij, Dierenwelzijn, Bestuur, Europa, Sponsoring, Recreatie en Toerisme. Volgens Ilse is het goed als de Board aandacht besteedt aan een investeringsagenda. Waar gaan we met elkaar op inzetten en waar liggen de economische kansen voor de regio? Waterstof, de circulaire economie, voedsel en thema’s op groen herstel vindt zij belangrijk en mogen hoger op de agenda. Ook in datacenters, arbeidsmarkt en onderwijs ziet Ilse enorme kansen. Ze kan met haar netwerk nieuwe spelers op de markt meenemen.

“De netwerkorganisatie is de sterkste kant van de Board. Hierin zitten heel veel mensen met kennis, maar ook met besluitvormingscapaciteit. Dat is een enorme meerwaarde.”

Ilse Zaal is aangesloten bij de initiatieven LEAP, Tada, AMdEX, Textile Loops, Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek MRA (GDZESMRA), TOMAS en de programma’s TechConnect, House of Skills en Amsterdam Smart City.